Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość omnia

wywalą mnie z pracy przez doktorat

Polecane posty

Gość omnia

a właściwie przez jego brak- nie otworzę przewodu do lutego i żegnaj posado... Czy jest ktoś z takimi obawami jak moje? Odezwijcie sie piszący doktoraty!!!!!!

Gość ja mam gorszy problem
a otwiorzyc przewod jest dosc latwo ;) Nasciemniaj ile to wspanialych rzeczy masz zamiar zrobic i gites :P

Do lutego kupa czasu przeciez!!!! dlaczego myslisz, ze nie otworzysz?! Nawet nie bedziesz musiala duzo sciemniac, jak cos tam zrobisz! Idz do opiekuna nukowego, przysiadzcie, wymyslcie cos i otworz sie juz w pazdzierniku :D

jak cos nie wychodzi to tez mozna napisac doktorat :] Nie zawsze wnioskiem musi byc, ze sie udalo :P

Gość omnia
tak, doświadczalna i wyniki są do d...- nie ma co zebrać żeby otworzyć, a promotor ma to gdzieś bo idzie na emeryturę

AAA, Ty pewnie nie masz jeszcze opiekuna naukowego!!! Ale to tez nic straconego!! Jak w pazdzierniku znajdziesz to do lutego dalej jest kupa czasu by sie otworzyc ;)

Gość zmień promotora

Gość omnia
załamka, bo czytam takie tam prace 9nie doktorskie ale krótkie artykuły do prasy naukowej) z Egiptu lub Indii i są na wyższym poziomie niż mój temat na doktorat- o sprzęcie i zakresie badań nie mówię...

Moje tez sa do D... i co z tego? Nie dosc, ze sie otworzylam to jeszcze niedlugo sie zamnke :P Jak mowie - wyniki nie musza wyjsc pozytywnie, by napisac doktorat ;) masz lipnego opiekuna w takim razie. Moj tez idzie na emeryture. Ale jakos sie wczuwa ;) nawet bardziej niz ja... powiedzialabym ;)

Gość omnia
nikt nie chce wziąć doktoranta przypisanego innemu profesorowi

Najpierw moze przyciśnij aktualnego, potem, jesli nie będzie żadnych rezultatów, faktycznie wystąp z wnioskiem o zmianę . Z tym, że to już ostateczność, bo nowi z reguły nie lubią brać rozgrzebanych doktoratów. U nas promotor dwóch prac umarł i doktoranci mieli spory kłopot, bo nowi promotorzy mieli zupełnie inne koncepcje :o

omnia---> Nie przejmuj sie!! Musisz sobie uzmyslowic, ze dziela wiekopomnego nie stworzysz. napisz tego gniota i miej z glowy ;) Idz do kierownika studiow doktoranckich i popytaj w sprawie zmiany promotora ;)