Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rudegirl25

CO O TYM SADZICIE DZIEWCZYNY?

Polecane posty

Gość rudegirl25

Otoz spotykallam sie z zonatym facetem przez prawie 3lata on poznal mnie ze swoim kuzynem ktory o wszystkim wiedzial teraz skonczylam swoj romans z zonatym a ten jego kuzyn zaczyna sie do mnie przystawiac. Co robic bo z tym zonatym laczylo mnie mnie cos glebszego niz w tego rodzaju zwiazkach.

sam romans z żonatym facetem zasługuej na potępienie,ale jak nie możesz być z nim to bierz się za kuzyna,przynajmniej zostanie w rodzinie

Gość antyprzeciek..
generalnie nie licz na nic wielkiego, przeleci cię i tyle. W jego oczach jesteś dajką kuzyna i tyle, liczy na jedno.

Gość ksellla
nie rozumiem, jak to co zrobic???? Jesli nie masz ochoty na kontakty z kuzynem, kazac mu sie odp....ic!

Gość rudegirl25
ale wcale sie nie zachowuje tak jakby mu chodzilo jedynie o sex sama juz nie wiem. Poza tym on wiedzial ze z kuzynem laczylo mnie cos wiecej uwierzcie mi bo tak bylo. A gdy zapytalam go o jego zonatego kuzyna to on odp ze to juz minelo i nie ma o czym mowic a ja slyszalam ze faceci chca miec swoje kobiety na wylacznosc (dziewice) . Nie wiem co o tym myslec.

Gość rudegirl25
wlasnie ze mam ochote na kontakt z kuzynem .

Gość antyprzeciek..
piszę z męskiego punktu widzenia. Kto chciałby mieć za żonę kobietę którą dymał kuzyn ?

Gość rudegirl25
moze on chce bo nie naleze do kobiet puszczalskich i on o tym wie. Ale po co mnie podrywa jak wie ze i tak nie bedzie sexu?

Gość rudegirl25
byc moze sa tacy mezczyzni ktorym to nie przeszkadza przynajmniej on mi tak powiedzial.

Gość antyprzeciek..
ta, do pierwszego razu nie przeszkadza. Potem zacznie. Rób jak uważasz.

Gość rudegirl25
czyli myslicie ze to nie wypali? ale jak nie bede z nim uprawiac sexu a on i tak ze mna bedzie ? i jak dlugo mam zyc w celibacie aby sie pzrekonac?

mam nadzieję że to moze sie udac tylko boję się ze któregoś dnia twój były przygadnie coś kuzynowi na temat jaka byłaś w łózku itp

Gość rudegirl25
wiec co POGONIC???

Gość antyprzeciek..
a goń w ch*j