Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała lolka

JACY SĄ FACECI PANNY????

Polecane posty

Gość mała lolka

kurcze czy faceci panny sa tacy trudni?hmm...od dwóch tygodni spotykam sie z facetem panna czy oni zawsze mają takie blokady z okazywaniem uczuc?przeciez czuje to widze ,że mu zalezy a wczoraj usłyszałam ze traktuje mnie jak przyjaciółke normalnie szok codziennie dzwoni w rozmowie i zachowaniu wygląda ze mu sie podobam ale co on mówi o jakiejs przyjaciółce następnego dnia pisze czy dalej jestem na niego zła o to co powiedział...Boże ja zwariuje może ktos mnie uświadomi??

Gość mała lolka
Nie podszywać się!!!jak nie masz co robic to do piaskownicy!!!!

Gość mała lolka
W tym roku nie zadałam z religii i WFu.Ojciec dostał szału jak sie dowiedział :(

Gość czarna_róża
No to Ci powiem, że wedle moich dotychczasowych doświadczeń facet spod znaku panny to panna. Już ja mam większe jaja niż on.:)

Gość mała lolka
dziwne stworzenia:)wszystko jest ok a facet sie wycofuje...nagle znów jest wszystko ok i ucieczka sie powtarza!!!!

Gość czarna_róża
Sama widzisz - jak kobieta.:)

Gość mała lolka
już nie wiem jak mam postępować z Nim..czy starać sie utrzymac znajomośc ...nie lubie sie narzucac czy nic nie robic...może kiedy nie bede sygnalizowac swojego istnienia cos Go ruszy????

Gość czarna_róża
Jeżeli czujesz, że nie jesteś dla niego tylko przyjaciółką, to dobrze. A że sobie mówi co mówi, to niech sobie mówi tak dalej.:) A co w jego głowie i sercu siedzi...:P Weź go może sposobem i też przez jakiś czas traktuj jak przyjaciela. Tylko przyjaciela. Zobaczymy jak zareaguje.

Gość zgadzam sie ze facet panna to
panna...

Gość Buskowianka
ja tu zaraz Ci odpowiem, interesuje się astrologią od 4 lat i wiem sporo. Otóż po pierwsze słynni faceci Panny to 1.Michael Jackson 2.Michał Wiśniewski . 3.Ten co grał Kevina samego w domu . No i powiem facet panna nie ma niestety jaj. Jest miękki , zamknięty w sobie, przyziemny, zbyt drobiazgowy A i brzydzi sie wielu rzeczy w tym brudu , zwykle do prac domowych woła fachowców. Raczej nie zdradza, ale jest mimo że pracowity , to przytłoczony za bardzo babskimi cechami , co raczej kobiety odpycha. A spod jakiego Ty złotko jestes znaku zodiaku? Napisze Ci czy pasujecie do siebie. :)

Gość migottta
czarna rózo ,..Dzięki..tylko widzisz to nie jest już taki całkiem mały chłopczyk..on ma już 28 lat:)

Gość migottta
Buskowianko ja jestem BLIZNIACZKA:)

Gość Buskowianka
Mała Lolko: wiesz, Bliźnieta pasują do Panny , jesli chodzi o kombinacje , ale wiedzac jaka jest Panna sama musisz podjąć decyzję czy chcesz z nim być. Oba znaki są raczej rozmowne i oba lubią sie popisywac inteligencją. Bliźniak moze chciec troche Panne zdominowac. Własciwie Panna nie jest złym znakiem, ale jest to facet miękki, dlatego musi miec partnerke , która takich wrazliwców lubi. :) Znam jednnego faceta Pannę... Wiesz, on jest raczej wierny, ale mimo swojego wieku może miec dziwne napady dziennego zachowania...

Gość Buskowianka
dziecinnego * sorki

Gość czarna_róża
Pracowity? Dobre sobie!:P Ci, których ja znam, do pracy się nie kwapią, a tak szczerze, to myślę, że najchętniej wskoczyliby na garb kobiety. 28 lat to wcale nie dużo. Uwierz, z Panną trzeba tak postępować - im większa obojętność, tym większe zaangażowanie z jego strony. Przyznam, że nie chciałabym faceta Panny. Oj, nie.

Gość niestety uwazam
ten znak zodiaku za najgorszy (zaraz po skorpionach i rybach) :O I z tym okazywaniem uczuuc niestety to prawda :( panny sa ozieble i oschle :( Zdarzaja sie wyjatki, jak wszedzie!! Np pisza, ze panny sa pedantyczne - a ja jestem wrecz przeciwienstwem tego stwierdzenia. Wiec moze sa i namietne panny :( Ja niestety wulkanem namietnosci nie jestem :O

Gość czarna_róża
Tak, Panna to wieczne dziecko. Straszne. Ale co kto lubi.:P

Gość Buskowianka
bo facet Panna nie ujawnia swoich ucuć na zewnatrz, ale w głębi serca bardzo sie przejmuje tym co inni o nim myslą.Bedzie robic wszystko , aby go nie odrzuciło otoczenie,

znam dwoch, moi bracia. Wszystko dla siebie, niczym nigdy sie nie dziela, strasznie samoluby. Nic im sie nie chce, ze wszystkiego robia problem i kazda rzecz o jakas sie ich prosi jest dla nich ogromnym problemem. Te cechy akurat oboja maja wspolne, mimo ze miedzy nami jest roznica 5 lat.

Gość Buskowianka
"niestety uważam ": Czemu uwazasz ze najgorsze są skorpiony i ryby? Masz jakies złe doswiadczenia z nimi? Aha- Ty jestes Panna, tak?

Gość niestety uwazam
Nie oceniam ludzi pod wzgledem znakow zodiakow. Ale tak jakos sie zdarzylo, ze osoby do ktorych mialam jakies ale byly akurat z tych dwoch znakow ;) A sama jestem panna... I tato panna. To co nieco o pannach wiem ;)

Gość Buskowianka
:) ja z kolei mam złe doświadczenia z koziorożcami (dwoma kobietami) Sama jestem rybką , ale nie robie mnikomu krzywdy , jestem otwarta, skromna i dla ludzi miło nastawiona :) Spod kazdego znaku mże być cham ale i ktoś wspaniały

Gość czarna_róża
Buskowianko, jeżeli mogę, chciałabym Cię zapytać czy ja - jako Waga - mogę oczarować sobą Pana Wodnika? Jeżeli tak, to jak? Uwielbiam Wodniki, to dla mnie idealny zodiak.:)

Gość niestety uwazam
Zgadzam sie! Te ryby, ktore ja znalam to najbardziej mnie rozwalaly brakiem wlasnego zdania... takie rozmyte, niemrawe i flegmatyczne byly. Wiec niby nic zlego ale troche uciazliwe we wspolpracy ;) A koziorozce lubie ;) Zreszta we wszystkich zestaweniach pannie najbardziej koziorozec odpowiada, wiec nic dziwnego ;) To jedyny znak z rownie malym temperamentem, rownie oschly i oziebly w uczuciach :(

Gość niestety uwazam
Waga jest geniuszem czarowania, sama powinna wiedziec najlepiej :D A Wodnika nie trudno oczarowac, to dosc bezproblemowy znak, towarzyski, wesoly i na luzie ;) Chyba... Znaczy takie wodniki znam ;)

Gość Buskowianka
Czarna rózyczko : jasne że tak.:) Jest to wrecz idealny układ (waga- wodnik, oba znaki są z żywiołu powietrza ) Wagi są doskonałym uzupełnieniem cech wodnika. Wodnik jest niezależny, najłatwiej ich zdobyć nie poprzez duży dekolt czy minispodniczkę ,ale przez intelekt. wodniki bowiem cenia kobiety mądre, typowe "słodkie idiotki " odpadaja.Waga ceni spokój , kulturę, co wodniki im zapewniają, Wagi są urocze , zadbane, Wodniki natomiast są opanowane, spokojne, wierne! (ważne dla Wag).

Gość czarna_róża
Dzięki za odpowiedź. Oczarować, a i owszem, nie ma problemu. Ale tak na dłużej, to już gorzej....:P

Gość Buskowianka
Wazne jest to że WODNIK NIE DAJE SIE ZBYT ŁATWO OMAMIĆ INNEJ KOBIECIE JESLI MA JUZ WYBRANKĘ, nie ruszaja ich takie puste lalunie. Są otwarte, cenią ciekawe pomysły, wiele rzeczy toleruja , nie ma powodu by sie przy nich czegos krępowac :)

Gość czarna_róża
Buskowianko, dziękuję bardzo. :) Chętnie bym przygarnęła jakiegoś Wodniczka...:P Tak, jak Wodnik pokocha, to na zawsze i całym sobą. Waga podobnie. Dla obu znaków intelekt jest b. ważny, ale oba zodiaki są też wzrokowcami.:P Ale przepraszam za offtopowanie.:D