Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość INTELIGENTNA I PIĘKNA

JESTEM PIĘKNA!!!!!!!!!!I CO Z TEGO???????NIESZCZĘSLIWA TEŻ JESTEM

Polecane posty

mam wszystko o czym marzy chyba kazda kobieta : mam piekne długie włosy .sliczne oczy i maly nosek zgrabniuteńki ..twarz owalną i sliczne regularne rysy twarzy a usta tak pełne i soczyste ze mówia mi ludzie ze to sztuczne.. piersi mam rozmiaru d75 a talie jak osa.. figure mam podobną do adriany limy//twarz w suie i włosy też ale kazdy mi mowi ze jestem ladniejsza znacznie./.. jestem taka mieszankalimy i zety jons oraz bellucci jak to okreslil moj kolega na studiach. mam dłuugie i super szczuple nogi .jeste mwyoska i szczuplusieńka..mam maly i jędrny tylek wystający.. no ktos powie ze wszystko a tak naprawde niemam nic:( bo jestem nieszczęsliwa. taka moja uwaga: PIĘKNE CIALO NIE DAJE SZCZĘSCIA..I WIERZCIE MI!!JESTE MTEGO PRZYKŁADEM :(

Gość anulkaaaaa
Tak to sobie może każdy pisać. Udowodnij, że jesteś piękna

Gość może foto
?

a jak to zrobić ?:(nie cche nikomu udowadniac ..chce tylko powiedziec ze uroda to nic:( wierzcie lub nie ...

Gość moze za bardzo analizujesz
swoja urode zamiast zajac sie zyciem wokól i cieszyc nim?

Gość anulkaaaaa
Dlaczego jesteś nieszczęśliwa?Bo nie masz faceta? Doskonale wiesz o tym, że w Twoim przypadku to nie potrwa długo. I przestań dołować brzydule. Idź się dalej podziwiać!

Gość irminadfhsss
mam to samo...piekna,i sama...ale dodam ze wybieram i przebieram...w koncu zostane sama...:)

Gość nadjeżda-tumska
a ja jestem piękna i szczęśliwa :-)

Przede wszystkim jesteś skromna - przepraszam , ale nie chce mi sie czytac nic po za tytułem ;) ps. Bez urazy🌻

Gość to zdjęcie jest
straszne, Zeta-Jones??? chyba w marzeniach, 75 D też :D:D:D:D:D:D ale jazda :D

Gość onaona ona
" INTELIGENTNA I PIĘKNA mam wszystko o czym marzy chyba kazda kobieta : mam piekne długie włosy .sliczne oczy i maly nosek zgrabniuteńki ..twarz owalną i sliczne regularne rysy twarzy a usta tak pełne i soczyste ze mówia mi ludzie ze to sztuczne.. piersi mam rozmiaru d75 a talie jak osa.. figure mam podobną do adriany limy//twarz w suie i włosy też ale kazdy mi mowi ze jestem ladniejsza znacznie./.. jestem taka mieszankalimy i zety jons oraz bellucci jak to okreslil moj kolega na studiach." od tego zacznę,że masz niepokolei w głowie i to jest twój problem. DOMINUJąCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aż sie nie chce czytać takich bzdur.

No to masz pecha.Jestem znacznie piękniejsza i co ważniejsze SZCZĘŚLIWA;-)

Gość Co za wkurzająca kobieta..
Jesteś piękna to się ciesz i siedź cicho.. i tak masz o wiele łatwiej niż inni więc nie chrzań że nie masz w życiu łatwiej:(