Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia z malym biustem

DYSKUSJA NA TEMAT ATRAKCYJNOśCI MALYCH PIERSI? A WłAśCIWIE KTóRE Są MAłE?

Polecane posty

założyłam ten temat ponieważ do dziś również miałam kompleks małych piersi, ale po przeczytaniu innego forum zrozumiałam że małe ale piękne! chciałabym porozmawiać z kobietami które myślą ze mają małe piersi i z mężczyznami, którzy takie kochają! Ludzie złośliwi którzy chcą dołować- proszę nie pisać!!! Czekam na odzew! Kobiety o małych biustach- SOLIDARYZUJMY SIE- mamy byc silniejsze od biuściastych!! Kasia

Gość strzaleczka
ja mam 75 b i uwazam ,ze sa bardzo male ;/ taki kompleksik

Gość kukury-ku
bujaj się... oklepany temat wymyśl coś innego

Gość zmień imie

Gość bbbbbbbbbbb
małe to A. średnie to B. co za rozkminki?:O

Gość strzaleczka
b....jakie tam srednie hehe

temat moze i oklepany ale zawsze są zainteresowani tyle lat trwa spór czy lepsze małe czy duże, i on nadal bedzie wiec i takie forum jest potrzebne, założyłam je bo mi pomogło inne forum. jak ktos nie chce nie musi pisac!

Gość lepsze te duze to wiadome
:D

ale ja uwazam ze najlepsze to ladne zadbane piersi, coz sama wielkosc nic tak naprawde nie znaczy prawda?

Gość Basia86
witaj:) ja tez naleze do kobiet z malym biustem,co jest nadal moim kompleksem:(pomimo tego ze moj facet je uwielbia:)

Basiu moj facet tez mowi ze mam piekne i zawsze chce je dotykac ale y jestesmy pokrzywdzone poniewaz wokol w mediach wszystkie kobiety mają duze piersi... zeby reklamowac coca cole juz wybieraja cycaste i nikt nie mysli o nas, o niecycastych

Gość Basia86
masz racje,niestety:/ ale szczerze piszac to wole miec male,niz jakies wielki i zwisajace,ble!!

to tak jak ja, myslalas o operacji

Gość Basia86
tak myslalam,ale moj facet mi zabrania!!!mowi ze nie chce piescic,calowc silikonu!! zastanawiam sie nad jkimis tabletkami,moze cos pomoga:) a w ogole to ja musze przytyc moze to cos da(jestem chuda jak patyk:/)

ja mialam kiedys wieksze ale i wazylam wiecej. schudlam to i piersi mniejsze. bralam juz tabletki drogie jak cholera a nic nie daly

Gość Basia86
aha:)ja tez troche schudlam przez sesje:( musze isc do gina.po tablaetki anty,wiec moze przytyje i cycusie urosna:) a Ty myslalas nad operacja?

podniecaja mnie piersi kobiece tzn takie z duzymi aureolami i brodawkami oraz wrazliwe na stymulacje Nie jest istotne czy sa to duze czy male Niektore duze sa obrzydliwe takie balony bez aureoli i brodawek

myslalam nad operacja ale w sumie to wcale by mnie nie satysfakcjonowalo zawsze bedzie cos nietak

Nie sadze zeby mnie rajcowaly piersi z silikonem ,Caly czas bym czul ze to jest sztuczne ,a kobiety sa glupie bo normalny kochajacy facet nie powinen sie na to zgodzic Ja mam dziewczyne i ja akceptuje taka jaka ona jest z takim biustem czy takimi motylkami i to mi sie w niej podoba i podnieca