Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniedbana po zimie

Skutki niedbania o swoje cialo przez zime-zbieram teraz niemile plony

Polecane posty

Gość zaniedbana po zimie

Mowie wam dziewczyny, dbajcie o siebie zima bo bedziecie tak jak ja baly sie spojrzec w lustro. Kurcze czas na plazowanie a moje cialo pozostawia wiele do zyczenia. Zawsze laska, szczupla , faceci sie ogladali. Jesien-zima calkowicie przestalam dbac o siebie. Oczywiscie kapiel codzienna i depilacja byly zawsze abyscie nie pomyslaly, ze bylam brudaska. Ale balsam wklepalam czasami 3 dni pod rzad a czasami 2 tyg przerwy, o stopach wole nie mowic, czasami spalam w makijazu, kremu pod oczy nie uzywalam, czeste farbowanie wlosow a odzywka raz na 2 tyg. Siedzialam duzo przed kompem bo ciagle czegos szukalam na studia . przyszla wiosna a ja patrze dupsko cale w rozstepach, zmarchy pod oczami. Piety suche i zaniedbane. Wlosy jak siano. Cera pelna grudek. Tak od czerwca prowadze batalie z wlasnym cialem. Rozstepy zostaly. Szly mi 2 balsamy na tydzien taka mialam wysuszona skore po zimie.

Gość Martusiaczek21
tez sie troche zaniedbałam ale nadrobię już nadrabiam od jakiegoś czasu:Dpowodzenia

Gość etti
nie przejmuj sie...wszystko da sie zmieniac...nawet rozstepy w pewnym stopniu zredukowac:)dobrze ze masz tylko na pupie.kazda z nas ma niestety tak podczas jesieni i zimy...dlaczego wiosna oblegane sa kluby fitness kosmetyczki,wszedzie trabia o dietach itd....teraz musisz wziasc sie w garc i zaczac dzialac...ja tez sie zaniedbalam...i w ogole powiem ci ze u mnie z tym zmywaniem wieczorem makijazu tez roznie bywa:)poza tym krem pod oczy tez uzywam raz na dwa dni...mam 24 lata ale powinnam go uzywac codziennie rano i wieczorem...tez przede mna ciezka walka....co tam twoje rozstepy na pupie jakbys zobaczyla moj celilutis...a ja nienawidze tych balsamow i nie lubie cwiczyc:(ale len ze mnie

Gość defregre
nie nawisze isc spac z tuszem na rzesach