Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem kochanką a poprzednia

kochanka kontra kochanka

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wiem ze o bylej kochanka tym bardziej przeglad dusz w jego zywocie zona jednak kochanka druga nie czujesz blusa? moge sie zalozyc ze sypia ze wszystkimi bylymi ;-)

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie stalke ale jak sie z toba pokloci idzie do ktorejs bylej a jak sie znia pokloci leci do ciebie a jak i to chwilowo nie tak to wraca do zony taj jak ci tu pisala dzeiwczyna przejrzyj na oczy

Gość sssssssskkwlww
ja myślę że nie ma sensu wdawać sie z nią w rozmowę i jej gierki. Spotkasz sie to zacznie Ciebie szantażować i straszyć - po co Ci to?Olej ją.Bądź ponad to. Nie ma sensu dawać sie wciągac w jej chore zagrywki.

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
jeszcze obys nie musiala byc w przyszlosci zona kogos takiego chco z drugiej strony doswiadczenie przydaloby ci sie takie to wiedzialabys ze zycie uklada sie z wolnym czlowiekiem-ten jest odpowiedzialny kto potrafi zakonczyc swoje malzenstwo a nie pod jego przykrywka (kochanka ma zona) bawi sie innymi kobietami ile wlezie

Gość jestem kochanka a poprzednia
wiecie co ,też tak myślałam olac ją i cały ten cyrk,ale boje sie że odczepi sie dopiero jak ze mna pogada ,tym bardziej że mój K nie boi sie tej rozmowy i tego co ona ma zamiar mi powiedzieć z tego co do niego pisze to jest kompletnie zdeterminowana i faktycznie gotowa zrobic wszystko tym bardziej że od jakiegoś czasu jedzie na lekach odchudzajacych z dodatkiem amfetaminy a to miesza w głowie straszliwie a na dodatek ja znam i wiem jaki ma podły charakter i do czego jest zdolna jeśli cos nie jest po jej mysli -normalnie nie wiem co mam robić tak zle i tak nie dobrze a faceta narazie nie zostawie bo mi z nim jest za dobrze

Gość seksowan
on sie nie ma czego bac bo ...nie wiem czy wiesz ale im wiecej kobiet sie o faceta zmaga ze soba tym jego ego bardziej orsnie a on szybciutko szuka nastepnej pozujesz zobaczysz w tym wszystkim chodzi im o rywalizacje o nich;-) tym sie ciesza i dowartoscoiwuja radze uciekac poki jeszcze nie plakalabys ze cie rzuca dla nastepnej

ale ja nie mam zamiaru o niego walczyć to on podjął decyzje o zerwaniu z tamta a jej odbija i on ma mnie natychmiast zostawic to o to chodzi i ja mam sie zgodzic na rozmowe z nią ,to jest porabane no bo po co i o czym ja mam z nia rozmawiać a fakty sa takie że nie chce narazie kończyc tego co jest ,bo w imie czego mam z nim nie być jest dobrze a jak sie popsuje to sie rozstaniemy

Gość buuuuuuuuummmm
podnosze bo temat fajny może ktoś coś doda

Gość ludzie piszcie mysle
że trzeba byc nieżle szurnietym i bez ambicji żeby tak narzucać sie facetowi nie gadaj z nia to psychopatka emocjonalnie zdołowana

Gość do autorki tematu
jakaż Ty jesteś glupia-tylko tyle dopiszę

Gość ludzie piszcie mysle
stanę w obronie autorki topiku czy wyrozumiałośc ,chęć zrozumienia faceta i wybaczanie błędów mozna nazwać głupotą???

Gość do autorki tematu
glupie baby co się biją o takiego maczo-wydymaczo...:o🖐️

chyba tu tylko jedna się chce bić ,ta druga raczej nie ,no chyba że czegoś nie rozumię

Gość do autorki tematu
spoko wodza - ta druga też się będzie biła, jak ją złąmas puści w trąbę... jeny, jakie idiotki...:o

Gość myśle że ta druga
jak jej wywinie taki numer oleje go sikiem prostym i powie mu do słuchu i na tym zakończy cały romans

zgadzam się z ostatnia wypowiedzią ale to nie temat topiku tylko ciagle mam dylemat czy sie spotkac czy nie i czy warto gadać

kurcze zaintrygował mnie ten temat a tu nie wiele odpowiedzi ja chyba też miałabym dylemat czy sie spotkac czy olać ,ciężka sprawa

Gość seksowna 40
spotkaj sie ale zareczam ze moze to byc bolesne dosiwadczenie nie dal nie j tylko ale dla ciebie ! bo dowiesz sie ze kiedy byl w pracy albo ,,,gdzies tam okaze sie ze bywal z nia! recze za to;-)

ale ja o tym wiem,wyznał wszystkie swoje grzechy nawet wiem co jej mówił....itp itd

Gość kochanka kontra kochanka
podjęłam decyzje nie wiem czy słuszną .? pogadam z nia ale na gg a nie w realu ,mam za duzo do stracenia przez jakąś niedowartosciowana babę a mojego zdradzacza staram sie zrozumieć ,tez nie wiem czy robie dobrze ale czas pokaże