Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem kochanką a poprzednia

kochanka kontra kochanka

Polecane posty

kochanka nie chce się odczepic i chce się ze mna spotkać ,czujecie bluesa ??o czym maja gadać dwie kochanki ze sobą ,czyste wariactwo pomóżcie co mam robić ,ona ma swira grozi że zniszczy mnie ,jego i własna rodzine ,bo ona ma męża,czy to jest normalne zachowanie dorosłej kobiety ??/

rany napiszcie co robić

Gość Angieeeeeeeeeeeeee
A Twój facet ma żonę????

ma ale żyja obok siebie i ona od jakiegoś czasu też kogoś ma

Gość Angieeeeeeeeeeeeee
masakra :O olałabym tego faceta, jestes tylko jedną z jego kochanek, za jakiś czas wymieni cie na inną, współczuję ze uwikłałaś sie w taki związek :O

wiesz myślałam o takiej opcji ,ale ciągle go kocham ,tylko coraz mniej rozumie a lubie zagadki i to mnie jeszcze przy nim trzyma wiem facet strasznie komplikuje sobie zycie i zdaje sobie sprawę że moge nie byc jego ostatnią kochanka ,ale narazie w tym tkwie i meczy mnie moja poprzedniczka,czy nie mozna odejśc z honorem tylko takie numery robic??? rozumiem jakby to była zona

Gość Angieeeeeeeeeeeeee
rozumiem cie doskonale bo sama byłam kochanką, żałuję ze nie odeszłam z godnością, zostawił mnie z dnia na dzien tak bez słowa, myslałam ze umre z rozpaczy, wsparcie znalazłam w mężu który wybaczył mi zdradę, dziś wiem że ten romans to najwiekszy bład w moim życiu, olej gościa bo tylko sie niepotrzebnie nacierpisz ;)

Gość mam wrazenie
ze jestes bardzo młodą osobą i dlatego Twoja gułpota zasługuje na odpowiedź. Jesteś naiwną panienką, pogadamy, jak Ciebie też oleje .......

ale gościu coś w sobie ma,że kobitki tak się o niego biją :D

Gość nooo jasne
gościu w sobie ma ...obłudę.....której nie rozpoznają kolejne kobiety ..............zdobywa je oszustwem

Gość jestem kochanka a poprzednia
dzieki za odpowiedzi ale jak jej wytłumaczyc żeby dała sobie spokój pisze że sie zemści,że go zniszczy i da sobie spokój jak sie spotka ze mna ale ja sie pytam po co ona chce ze mna rozmawiać ??? on i tak do niej nie wróci

bardzo ciekawe.....zastanawia mnie ten facet

Gość jak nie wroci
da mu dupy to wroci skoro jestes jedna z wielu to temu facetowi tylko i wylacznie o sex chodzi a ty coz glupia jestes

już próbowała go przyciagna na d..... i jeszcze na kase ,ale on jej nie chce no to wymysliła szantaż i jeszcze mnie w to chce wciągnąc i też pewnie zniszczyc co kieruje tą kobietą? czy chęc zemsty może byc tak wielka

Gość to co cię irytuje
po co? idź i zapytaj, to może być bardzo pouczająca rozmowa... na przykład badanie na hiv zrobiła i wyszło nie teges albo pożyczył od niej góre kasy i nie ma ochoty jej oddać. Dowiesz się. Ja bym poszła na takie spotkanie

tylko jest mały problem ,boję sie ze zniszczy mi zycie a mieszka bardzo blisko

Gość tylko pytanie
ona albo Ty macie kogoś, czy tylko bijecie sie o tego gościa?

ona ma męża ,ja nie mam męża ja sie o niego nie chce bić to ona w ramach zemsty wymysliłaże chce sie ze mna spotkac i pogadać a jemu powiedziała że natychmiast ma mnie zostawić rzucić i wrócic do zony żeby odbudowac małżeństwo

Gość tylko pytanie
jaka ona dobroduszna, chce, żeby odbudował małzeństwo... sama w tym wcześniej pomagała jak nie wiem :o idź na to spotkanie. zawsze możesz wyjść, gdy juz nie będziesz chciała na nią patrzeć i jej słuchać. zrób to dla świętego spokoju.

No, wyobraź sobie, że kobita przeżyła dramat... Ona z niego zrezygnowała (tzn. tak naprawdę on z niej, ale jej powiedział, że to dla dobra swojej rodziny) i ona się z tym pogodziła, heroicznie wyrzekła przyjemności... a tu niespodzianka: jest nastepna kochanka. Hi, hi... Czyli to nie dla dobra rodziny, ale dlatego, że wolał inną. Zraniona ambicja boli :-) Jak se spotkacie, to powiedz jej, że masz wrzody na tyłku, wypadają Ci włosy i zęby, a na pewno jej ulży.

a wiesz cos w tym jest bo jednym z wyrzutów było ze pewnie młodsza i ładniejsza itp. no w sumie sie jej nie dziwie ze to boli bo mnie tez by bolało ,tylko skąd w niej tyle nienawisci i takie prymitywne zagrywki,co da jej fakt zniszczenia jego mnie jego rodziny dzieci?? tym bardziej ze sama ma dzieci a stwierdziła ze ona nawet poświeci swoja rodzine żeby sie na nim zemścić

Gość tylko pytanie
nie, no wariatka jak nic :D nie rozmyślaj nad tym. zrób to dla świętego spokoju, bo jak ona jest taka zawistna to nie ustąpi i predzej czy później bedziesz musiała się z nią spotkać. a jak nie chcesz psuć sobie przy tym humoruc to bądź dla niej miła. nie ma nic gorszego jak taka uprzejmość ;) :D

kurcze mac spotkac sie tak w 4 oczy nie odważę sie ,nie zniosłabym plotek które rozsieje a znamy się tak mysle że chyba przez gg albo nawet tu na kafeterii ...co o tym myslicie??

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dziewczyno ty chyba sie nie cenisz a trzymasz sie faceta bo nie wierzysz w siebie? Ciebie ta sytuacja jeszcze wciaga bardziej? jestes uzalezniona od niego jak cholera troche godnosci dziecko drogie;-)

a zobaczymy jak ty bedziesz mscic gdy ciebie nastepna pusci w trąbe... ona cierpi i tyle

mam godnośc swoja osobistą ,powiedział prawdę przyznał sie do błędu więc chyba mu zależy na mnie ??? a jezeli kiedys przestanie to nie mam zamiaru mścić sie na nim bo uważam takie postepowanie za niegodne jezeli kogos sie kocha to sie go nie krzywdzi nawet jeżeli on nas skrzywdzi nie zawsze to ja odchodziłam od facetów oni też mnie zostawiali dla innej miłości i co mnadal mówimy sobie cześc,nadal sie lubimy a ze miłość przeminęła? zdarza się dlatego nie rozumiem tej nienawiści złości jadu ,przeciez mozna sie rozstać normalnie a nie wylewając sobie nałeb wiadro brudu przecież kazdy z nas kiedyskochał kogoś a potem kogoś innego... myle sie ?chyba nie

miłość uzaleznia to fakt jestem uzalezniona ale dlaczego mam go zostawic dlatego że przede mna ktoś był ???

a co by powiedziala na to jego zona?

rozmawiamy o byłej kochance i zemscie a nie o zonie ,nie zmieniajmy tematu żonę zostawmy w spokoju-tez kogos ma tak na marginesie

a wiesz o czym rozmawiaja dwie kochanki? ano o tym jak je obydwie kołuje, oszukuje i zareczam sie ze jesli kjochasz to nie amrnuj zycia i sie odkochaj