Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fuujj...

ZALAMUJA MNIE TE CHUDZIASTE LASKI NA PLAZY

Polecane posty

Gość fuujj...

FUUUJJJJJJJJJJJJJJJ..........blllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeee.............z przodu plecy z tylu plecy...pan Bog stworzyl mnie dla checy:)

Gość odchudzona m.
niejednego faceta pewnie też :-( Powiem Ci, że jeszcze rok temu było mnie 10 kg więcej , miałam tu i uwdzie troche za dużo, ale i to co trzeba było odpowiednio zaokrąglone. 166 cm wzrostu i ponad 60 kg wagi. Miałam przez to niezłe kompleksy i opory przed rozebraniem się na plaży. Choć ogólnie jestem ładna ( chodzi o buźkę) to te kg wydawały mi się tragedią. A jednak wielu facetów oglądało się za mną na tej plaży i pare razy usłyszałam teksty w stylu "niezła", "szkoda, że zajęta" itp. W przeciągu zimy i wiosny udało mi się schudnąć ok 10 kg. teraz ważę 51 kg, nosę ciuszki 38-34 i jestem z siebie wreszcie zadowolona. Dlatego wydawało mi sie, że i na wspomnianej plaży zrobię furorę - skoro rok temu miałam takie "wzięcie" :-P I co? doopa! to same jeziorko, ci sami ( w wielu przypadkach, bo miejscowi ) faceci. A reakcja prawie żadna! I wiem, że chodzi tylko o figurę, bo anii fryzury nie mam innej, ani twarz mi się nie zmieniła... nie zamierzam z tego powodu znów przytyć, bo sama z siebie jestem zadowolona. Ale morał z tego taki, że chude laski akurat na plaży, gdzie odsłania się prawie wszystko wzięcia nie mają... i śmieszy mnie laska z podobnego topicku, która pisze, że jedyna na plaży nosi rozmiar 34 i to jest fajne. Akurat takie gabaryty na plaży to porażka, można sobie strój od młodszej siostry pożyczyć i foremkami się bawić i tak nikt nie zauważy, że masz więcej niż 10 lat i jesteś kobietą, a nie dzieckiem :-(

Gość a co jak siedzi taki wieloryb
na plazy nic tylko fale tylko szkoda ze nie na wodzie a fale tluszczu az sie rzygac chc. i ten cellulit smrod potu blllleeeeeeeeeeeeeeee no i oczywiscie przysloniete slonce przez takie cielsko

Gość odchudzona m.
smród? nie rozumiem..przytulasz się do tego "wieloryba", że czujesz?? poza tym nie wszyscy chodzą na plaze, żeby się lansować i pokazywać wdzięki, konkurować. niektórzy chodzą, bo lubią i mają prawo. każdy niezależnie od figury chce kożystać z pięknej pogody, lubi posiedzieć na palży, popluskać się w wodzie. nie podoba Ci się? nie patrz! albo patrz i się ciesz, że wyglądasz lepiej! masz jakieś problemy?ktoś może stwierdzić, że masz szpetną twarz i mu się rzygać chce i dziwi się, że ją ludziom każesz oglądać...zastanów się!

Gość nnoooo swietnie
znowu ta sama sytauacja. o chudych czy szczuplych to mozna pisac ze sa wieszaki chudzielce deski itp i nic ale jak ktos napisze o grubasie cos to juz podnosi sie krzyk sprzeciwu. niezle bo chudych mozna obrazac prawda? im nie jest przykro ze ktos ich wyzywa.... swietne podejscie. gratulacje.

Gość //łączenie tematów//
skasowane zostaly obydwa tematy ten podzieli ich los bezsensowna wymiana zdan nt wygladu szczuplych/otylych osob w realu bardzo szybko przerasta w dowalanie sobie nawzajem w necie zenujace :O

Gość zalozyla ten topik
chyba jakas kluseczka w odwecie za wczorajszy taki sam tylko o grubasach :classic_cool:

Gość odchudzona m.
o nikim nie powinno pisać się czegoś, co go obraża i każde źle się czuć w swoim ciele! ja jestem chudzielcem , ale najeżdżanie na grubaski ( bardziej powszechne, niż na chudzielce) mnie wkurza

Gość czyli jak jest cos mniej
powrzechne tzn ze mozna to robic i ze jest mniejsza szkoda? taaak?