Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zgwałconaa

DZIECKO Z GWAŁTU

Polecane posty

Gość agda hristi
poczytaj ksiażek...eeeh! wolę wiedze czerpać z życia. mojemu koledze prawda o jego "pochodzeniu" przekreśliła wszystko i zruinowała życie :-(

Gość agda hristi
to już nie jest takie istotne, czy to prawda, czy prowokacja. takie rzeczy się zdarzają. ja Tobie(przyjmujac, że to jednak prawda..) czy kobircie, która postąpiła analogicznie zazdroszczę siły i podziwiam!!!!!!

No właśnie nie wiem po co.A ty powiedz po co? nie ma szans,aby mała dowiedziała się tego od kogos innego,bo nikt o tym nie wie.A do czego jej ta wiedza? Zeby zaczela szukac tatusia?Eh ludzie...

Gość podnosilcielll

Gość lalalalal
Po to taka wiedza żeby żyć w prawdzie o sobie i znać swoją historię. A Ty nie chciałabyś wiedzieć takich rzeczy o sobie? Wystarczy że zrobi badania krwi lub inne badania np. w przypadku wypadku lub choroby i się okaże że mamusia ja przez całe życie okłamywała. Oczywiście wszystko zależy od tego w jaki sposób się powie i co się z tą wiedzą zrobi. Specjalista jest niezbędny wtedy nie zrujnuje sobie życia!

Gość prosze prose następna
wszystkowiedząca... każdy wypadek jest indywidualny, nie wiesz??? specjalista czasem niczego nie załatwi, a czasem pomoże. ja nie chciałabym wiedzieć...

Gość pytanie do zgwalconej
Jestes na 100% pewna ze dziecko nie jest twojego meza?.Jesli sypialiscie ze soba przed tym wydarzeniem moze jest szansa ze jest jego.Zrob test:)

Gość lalalalal
Czy ja piszę, że jestem wszystko wiedząca? Wyrażam swoje zdanie na ten temat! I wg mnie warto zaufać specjalistom bo po to są. Wszystko wiedząca to jest raczej osoba, która z ich pomocy nie korzysta, bo wydaje jej się że najlepiej wie sama.

Gość lalalalal
Ty uważasz że ona nie zrobiła testu?

Gość zgwałconaa
prosze skonczcie juz te swoje wymadrzania sie.kazdy ma o tym inne zdanie.ja nie powiem córce o tym i nikt mnie do tego nie przekona. i sama gdybym byla dzieckiem z gwałtu to nie chcialabym wiedziec o tym.

Gość zgwałconaa
jestem pewna ze to dziecko tamtego chuja,bo tak sie złozylo ze wtedy nie spalismy długo ze soba bo mialam problemy z pecherzem i mnie bolał bardzo,z reszta do tej pory mam.

Gość podnosilcielll

Gość do zgwalconej
oczywiscie nie mow coreczce ja tez bym nie chciala wiedziec swiat by mi sie zawalil madrze robisz nie sluchaj innych pozdrawiam ciebie i twoja rodzinke i zycze wszystkiego najlepszego

Gość lalalalal
Ja też życzę wszystkiego najlepszego i szanuję każdą decyzję, a to co napisałam to moje zdanie i poglądy - każdy jest inny. Mam prawo uważać, że tylko prawda prowadzi do prawdy, szczęścia i zrozumienia samego siebie.

Gość Usunęłabym
!

Gość Taka jedna tez na NIE
ja bym usunela.Nie da sie kochac takiego dziecka.I jakie ma geny po gwalcicielu? Kryminalistke chowasz!