Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anddddddddd

ten jedyny

Polecane posty

Gość anddddddddd

ROk temu poszłam na praktyke studencka i tam poznałam faceta to było jak grom z jasnego nieba dosłownie trafilo mnie nie umialam spac jesc przez pewnie czas ale praktyka sie skonczyla... a ja nadal myslalam wkoncu znowu poszłam na zakład po kilku miesiacach po dane do projektu i znowu to samo ogromne emocje, do dzis nie przestaje o nim myslec wiem ze to jest ten jedyny nie mam watpliowści za kilka tygodni zaczynam tam prace... i pewnie wszytsko sie okaze. podzielcie sie swoimi odczuciami jak spotkaliscie milośc swojego zycia i jakie emocje wam towarzyszyły czy wiedzieliscie ze to ten jedyny

Gość anddddddddd
Już nie mogę się doczekać jak mnie w końcu ten mój jedyny zapnie w tyłek :)

Gość uyyf
and, a ty znasz dobrze "tego jedynego"? czy jesteś pewna że on np jest wolny?

Gość anddddddddd
jest kawlerem

Gość nmbv
pierwsze wrazenia sa praktycznie zawsze mylace, no chyba ze lecisz na niego na wyglad. pamietaj - nie napalaj sie na faceta tylko dlatego co czujesz w danej chwili, ale wazniejsze jest jaki on jest, zauroczenie minie szybciej niz myslisz, wtedy zostaniesz z debilem jak 90% kobiet

ja mojego Misia poznałam już w szkole - chodzilismy razem do liceum, ale miloscia zapalalismy do siebie pod koniec trzeciej klasy.. to nie bylo jak grom, ale zawsze mi sie podobal...:)

Jedno wiem na pewno \"z duzej chmury maly deszcz\" i dlatego milosc mojego zycia nie uderzyla we mnie jak piorun, to dojrzewalo troszeczke, ale za to pozniej zar nie do ugaszenia ;) kocham i jestem kochana - sielanka :)