Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daf Father

Kobiety wola wysokich

Polecane posty

Gość Daf Father

smutne ale prawdziwe

Gość Daf Father
Takich powyzej 176

Teksty, ze kobiety wybieraja wysokich sa wg mnie odzwierciedleniem tego, ze faceci wola duze biusty ;) Ja wole wysokich ;) Ale jesli mialabym do wyboru 2 gosciu podanych wyzej, to wolalabym niskiego, ale nie nizszego ode mnie! A ostatnio to na trzech takich sie natknelam... Ogolnie uwazam, ze wzrost faceta nie swiadczy o niczym, ale sama jestem wysoka osoba i wolalabym miec wyzszego od siebie faceta, chociaz na tyle, zebysmy byli rowni po zalozeniu przeze mnie obcasow ;) A dlaczego? Bo to ja mam sie przytulac do faceta i czuc sie w jego ramionach tak jakby byly dla mnie calym swiatem a nie na odwrot ;) Ale oczywiscie, nie skreslam od razu facetow mojego wzrostu ;) Oni tez moga byc wspaniali ;)

ja 1,75 moj facet 1,72 eheheh no tak ale wyjatek potwierdza regule. Dajcie seee kurwa spokuj

Gość Daf Father
do malae ile masz cm?

O widze, ze sie jeszcze miary pojawily ;) To dodam, ze sama mam 170cm i wg mnie facet, ktory ma 180 nadal do wysokich nie nalezy.... Dla mnie (takie moje male zyczenie ;) ) facet powinien miec ok. 190cm. 175cm to chyba minimum...

Gość różnie to bywa...
hmmm... raz uganiałam się z facetem mojego wzrostu ale stwierdził ze jestem za wysoka... tzn byliśmu równi kiedy miałam obcasy... teraz mam wysokiego i troche mi to przeszkadza... wolę nizszego...

Zgadzam sie ;) Za wysocy tez odpadaja ;) Mialam faceta 196cm wzrostu i to bylo za duzo... Nawet zwykly pocalunek na stojace byl problemem... ;)

Gość Ksiezniczka84
kolejny topik o wzroscie zakompleksionego faceta

Gość no ale o co chodzi ...
Było już milion razy na forum, ze facet ponizej 175 cm ... i nie majacego penisa powyzej 16 cm w wzodzie ... dla Polskich kurwiszonów się nie liczy ... dlatego chetnie daja dupy za granica ... lub obcokrajowcom ...