stoste 0 Napisano Lipiec 20, 2007 Witajcie! otóz mam takie pytanka....biore tabletki Yasminelle i 2.08 konczy mi sie opakowanie a 3.08 wyjezdzam nad morze i chce przesunac okres, jak to zrobić??? czy powinnam brac odraziu drugie opakowanie????? i czy nie bede miała problemu poznij z okresem??? czy ktoś juz tak brał tabletki, prosze piszcieeee..... pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kliknij Napisano Lipiec 20, 2007 http://s9.gladiatus.pl/game/c.php?uid=37805 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ba.ba.ja.gaaa Napisano Lipiec 20, 2007 Ja zrobiłam troche inaczej.No i biore też inne tabletki- REGULON. Zależalo mi na tygogodniu, miałam malo czasu, więc poprostu przestalam brać po 7 tabletkach. Troche szybciej dostałam krwawieni, niż jak normalnie- po ostatniej, ale żadnych innych skutków nie zaobserwowałam. od następngo poniedzialku zaczełam już normalnie łykać pigułki i zachowałam cukl. Oczywiście po przesunięciu okresu trzeba sie dodatkowo zabezpieczać.Pytałam lekarza i powiedziała że lepiej nie powtarzać takich numerów, ale regulon jest na tyle bezpieczny(hormony), że nie wywoła innych nie powołanych skutków ubocznych. Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stoste 0 Napisano Lipiec 20, 2007 dziekuje Ci za odpowiedz...ale czy ktoś bral Yasminelle i przesuwac okres???????? Kobietki piszcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OnA mŁoDa Napisano Lipiec 20, 2007 Ja biorę Yasminelle...ale okresu nie przesuwałam...sorki,nie pomogę Tobie. Ale pamiętaj,że jeśli nie zrobisz przerwy to zbyt dużo hormonów może również zaszkodzić... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach