Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podobno na chłopaka nie rosną

KIEDY ZACZĘLY WAM ROSNĄĆ PIERSI?

Polecane posty

Gość podobno na chłopaka nie rosną

Gość nie wiem jak to jest
Moje piersi nie urosły. Jedynie zmieniły się brodawki. Jestem w 18 tc.

Gość mala m
mi za duzo nie urosly a bede miala coreczke.

Gość xyxyxyxyx
u mnie tak na dobra sprawe urosly tak konkretnie pod sam koniec ciazy.a wiadomo ze najwiecej zaraz po porodzie .a mam synusia :-D

co do piersi to ani w jednej ani w drugiej ciazy nie urosly mi za duzo. Jednak na syna mialam wstret do pomaranczy, a uwielbialam wszystko co jablkowe, natomiast na core objadalam sie sledziami. Bedac z synkiem w ciazy wyladnialam, z cora odwrotnie. Z synkiem mialam mdlosci do 3 miesiaca, z cora az do 6 miesiaca. To tyle co pamietam

Gość nowa mama
Ja mam 7 tygodniowego synka i pierwszym objawem ciazy u mnie bylo powiekszenie i bolesnosc piersi. Rosly do polowy ciazy, pozniej juz tylko minimalnie. Kazdy ma inaczej!

Mi raczej piersi nie urosły ani w czasie ciąży ani po porodzie :( Mam córeczkę ❤️

Gość Gonia1987
Ja jestem w 27 tyg i piersi urosły mi o jeden rozmiar, cieszę się, bo wcześniej byłam prawie płaska:)

Gość Sandee
Mi bardzoo urosły. :( Z rozmiaru duże C do miseczki E. Najgrsze, ze przy tak duzym rozmiarze zaczyna działać grawitacja. :( Makabra. W ogóle nie karmiałam bo nie miałam pokarmu a cyce jak były tak zostały wielkie. Syn ma prawie 2 latka i nic sie nie zmniejszyły. Po drugim dziecku planuje zmiejszenie i podniesienie biustu drogą chirurgiczną. Bo to co teraz nosze w staniuku to woła o pomste do nieba. :O

Ło LUDZIE ja mam jak PAMELA Anderson ,pozatym są duze i nabrzmiałe a sutki jak u murzynki ,aaa i jeszcze bardzo bolą czy was tez?

a moje z d skoczyly na e, a to dopiero 13 tydz. ale sutki sa jakies dziwne, takie miekkie.

na chłopaka nie rosną?????????to dlaczego co 1,5 miesiaca musze zmieniac biustonosze na wieksze? rosna, rosną.

Gość mamacia
rosną, rosną... Na córkę mi praktycznie się nie zmianiły (dopiero po porodzie przy wzmorzonej laktacji się powiększyły) a teraz na syna rosną w oczach!

Gość anted22
ja tkliwośc piersi odczułam od pierwszych tygodni, a urosły znaczaco jakis czas temu , moze w 2 m-cu, jestem dopiero w 11 tc i jestem z nich bardzo zadowolona, ponieważ wczesniej miałam średnie- małe ( subiektywna sprawa) a teraz sa pełne, duze i takie mogłyby zostać, sutki minimalnie powiększyły sie i ściemniały o ton