Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gnijąca modelka w taksówce

włoski na brzuchu- jestem załamana

Polecane posty

wokół pępka mam bardzo ciemne włosy a jestem blondynką. Kiedyś takich nie miałam, ale pare lat temu ogoliłam je i odrosły mocniejsze. Potem zaczęłam je wyrywać pensetą i wrastały, więc znowu goliłam :-o Efekt jest taki że wstydzę się pokazać komukolwiek brzuch, a jak mój facet wsuwa mi rękę pod bluzke to odskakuje jak oparzona :-o Rozjaśniałam je specjalnymi preparatami, ale nie skutkowało to na długo, zresztą włoski były jaśniejsze ale tak samo twarde :-( Problemów z hormonami nie mam, zresztą problem z nadmiernym owłosieniem mam tylko koło pępka. Co ja mam zrobić? jak patrze na mój brzuch to chce mi się wyć- wokół pępka mam plamki, blizny, wrastające włosy. Wygląda to koszmarnie :-( niestety na żaden zabieg nie mogę sobie pozwolić, zresztą wstydziłabym się komukolwiek pokazać to paskudztwo :-(

Gość wczoraj sie dowiedzialam
ze wklesle sutki w piersiach to defekt urody i nalezy sie ich wstydzic :O dzis znow, ze wloski na brzuchu :O Coraj wiecej kompleksow przez ta kafeterie :O Chyba sie nakryje zageta i schowam w piwnicy :D

Sorry za literowki, to z emocji :O Coraz = Coraz zageta = gazeta

włoski na brzuchu to normalne ale chyba nie tak ciemne i mocne jak włosy łonowe :-o a takie niestety mam :-( do kosmetyczki to się wstydze iść. Chyba by sie porzygała na widok czegoś takiego :-o

tez mam ciemne i mocne i nigdy sie tym nie przejmowalam. nie mialam nawet najmniejszego zamiaru isc z tym do kosmetyczki. Dlaczego mialaby sie porzygac na widok moich wloskow :O jesssu... wpedzacie siebie i innych w kompleksy :O

to jest praca kosmetyczki - miałaby się porzygać na widok włosków na brzuchu kobiety? a co powiesz, jak muszą depilować \"bikini\" facetom? :) skoro tak ci przeszkadzają, to je usuń laserowo - na dłuższy czas będzie z głowy