Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamatka

soalrium

Polecane posty

Gość mamatka

hejka mam do was pytanko wybieram sie pierwszy raz niedlugo na solarium i nie mam pojecia jak sie z niego korzysta czy moge was prosic o pare rad z gory dziekuje

Gość ja tez nie wiem
i nigdy nie pojde na solarium, wole samoopalacz;p

Gość lakaoka
idziesz i mówisz "poproszę na 7 min" (albo na ile tam chcesz, ale nie radzę na pierwszy raz więcej". Pani włącza łóżko i mówi "ma Pani 3 min na rozebranie się", albo mówi "jak się Pani przygotuje proszę sobie włączyć łóżko tym przyciskiem". Rozbierasz się, kładziesz, okularki na oczy (są w solarium) zamykasz, włączasz przyciskiem start i leżysz aż minie czas na jaki przyszłaś. Łóżko samo się wyłączy (zgasną światła). Wstajesz, ubierasz się i idziesz do domu :)

Gość kulka23
idz do solarum bez makijażu, lub zmyj go (zazwyczaj w solariach sa waciki i mleczka do demakijazu) nie uzwywaj wcześniej perfum, zdejm kolczyki pierscionki łacuszek itp. po nasmarujj sie nawilżajacym balsamem.

Gość bbbbbbbb
ja się opalałam w makijażu i nic się nie działo. to samo z kolczykami czy łańcuszkiem - więc jak nie chcesz abo zapomnisz zdjąć to się nic nie stanie. możesz się przed opalaniem wysmarować takim preparatem przyspieszającym itp - są w solarium (od 3zł do 30kilku). nie smaruj się żadnymi olejkami itp do opalania z filtrem - to są filtry na słońce (w solarium jest tylko promieniowanie uva - jak już preparat z filtrem to taki specjalny do solarium)

Gość kobietooooooooo
kurna wez wpisz w wyszukiwarce kafeterii solarium (dzial zdrowie i uroda)i bedziesz wiedziala a nie zaczynasz kolejny raz ten sam temat!!!!!!!!!!!!!!!!!11 wrrrrrrrrrrr

Gość noneczka
trzeba zmywac makijaż bo skóra sie po tym szybciej starzeje, każdy pracownik powinien o tym poinformowac kienta:) oczywiście kazdy opala sie jak chce, mamy wolny kraj...