Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegrana_na_starcie

Ocencie prosze

Polecane posty

Gość macko
przegrana_na_starcie mialem na mysli w realu zebys sie pokazala

amigo a co jeśli znajde faceta który nalezy do tych 2%? zresztą tu nie chodzi o faceta, sama się czuje z tym źle, lubie je, podobają mi sie ale mogłby być większe, jak leże to czuje sie prawie jak deska... macko już lece żeby Ci się pokazac... brakuje Ci młodych piersi?! Lubie być anonimowa :]

Gość macko
ja nie lecena mlode piersi cche cie tylko przekonac

jak na takiego trafisz to go z usmiechem pozegnaj bo to bedzie idiota

Zeebeedeee wódki to i ja bym sie napiła :( macko nie jeden chciał przekonac i nic z tego nie wyszło, ja mam swoje zdanie którego chyba nikt nie zmieni. amigo zrobie jak radzisz ;P tylko skad ja bede wiedziała czy one mu sie nie podobają? a jak bedzie kłamał?:P

Gość macko
robisz jak uwazasz moje zdanie znasz jezeli chesz to zapraszam na poczte musz konczyc burza

napisz mi maila.kliknij na moj login i znajdz go ....,...pogadamy i wybije ci z glowy kompleksy.... uwielbiam takie piersi bo to jest piekne a nie jkaies zwisajace baloniki.. wygladasz jak tancerka klasy s.

Prawdziwy facet będzie potrafił pozbawić Cię Twoich kompleksów. Niedowartościowane kobiety zazwyczaj mają za partnerów kompletnych idiotów.

bedziesz wiedziała zapewniam cie Zeebeedeee dobrze napisał

Zeebeedeee ja nigdy nie narzekam na to jak wygladam, cenie sie i nikt mi nie musi prawić komplementów zebym sie pozbywa kompleksów, poprostu czasem mam takie dni, ze stoje przed lustem i z moich ust lecą epitety na temat wyglądu... to jeden z tych dni.

Gość ae autorka glupia wnioskuje
na podstawie tego,ze przejmuje sie do takiego stopnia piersiami ( a piersi jak piersi) - zadaje sobie trud zrobienia im zdjec i wypytywania o zdanie przypadkowych ludzi.Widac ma za duzo czasu a za malo sensownych zainteresowan.

Gość macko
potrzebujesz prawdziwego mezczyzny nie lalusia

autorka glupia wnioskuje: nie robie zdjęć tylko po to zeby je wstawić na kafeterie i czekac az ktoś je skomentuje. I nie bede sie z Tobą wdawała w dyskusje bo widze ze Ty masz same ciekawe i ambitne zajęcia i jestes dla mnie za inteligentna :]

macko juz po burzy? Nie wiem kogo potrzebuje, narazie nikogo chyba, byłam w jednym poważnym związku przez 3 lata i wydawało mi sie z z porzadnym facetem, a nie lalusiem, wiec to nie wina facetów, tylko moja bo mam zdanie takie jakie mam na ten temat.

Gość macko
uspokoilem ciebie czy chesz szczerzeporozmaiwac ??????

ja uwazam ze naprawde jest czego...sa bardzo ksztaltne:) niepotrzebnie masz kompleksy i szkoda ze nie widzisz jakie parwimy Ci komplementy, ale tylko minusy...

ale się dysputa rozwinęła. Przegrana na starcie zrób sobie kilka zdjątek tak zajebiście pięknych jak te z różą. Ono jest poprostu wyczesane w kosmos. I nie lamentuj że nie masz cycków, bo Ci już mówiłem, że się je dorobi. Zdjęcie z różą jest cudem fotografii. Proszę Cię zrób jeszcze tak ładnych i umieść tu... proszę

Gość macko
przegrana_na_starcie uspokoilas sie?

macko jestem jak zawsze spokojna ;p Tomaszekk nie podniecaj się tak, ja wiem ze mam talanet co to fotografii, ale w tej chwili nie czuje potrzeby i weny. morelandia już mówiłam ze jestem twardy zawodnik i ciezko mnie przekonać ;p

Gość fajne są spuściłbym się na nie
fajne cycki mała 😘

Jako facet napiszę, że piersi masz ładne, zwłaszcza sutki super. Najważniejsze, że jesteś szczupła i zgrabna z tego co widzę.

Gość a no
No mi się podobają. Równe i ładne brodawki mają , urocze są! Wczoraj ktoś takie brzydkie cyce wystawił. Te są śliczniutkie

Gość dawnom...
nie no...super piersi...tylko po co od razu pokazywać...ale bardzo ładne