Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fasolka777

cellulitis - pomocy

Polecane posty

Gość fasolka777

dziewczyny mam prosbe moze znacie jakiws dobre tabletki na cellulitis no i oczywiscie nie bardzo drogie a moze jakies kremy ktore super wam pomogły ????????????? Ja uzywałam juz roznych kremow i dały dosc dobre efekty ale widze ze coraz mniej skutkuja a jeszcze troche go mam wiec mysle o jakis tabletkach!! Prosze polecac to co uwazacie za dobre i prosze o cene!!Dzieki

Gość fasolka777
no a jak to sie robi i co daje to raczej niezbyt trwałe efekty co pewnie takie chwilowe???????????????????

wszystkie, ktore sa dobre sa drogie niestety, innymi nie ma sobie co glowy zawracac

Gość fasolka777
dziewczyny no co wy nie uzywacie zadnych tabletek ani kremow czy was tu nie ma wogole bo ja przy odchudzaniu to całe tony tego uzywałam i nadal uzywam ale moze znacie cos super tz kremow tabletek nie

Gość fasolka777
drogie to znaczy ile a ty cos stosowałas??

ja nie, ale moja siostra eksperymentje z roznymi kosmetykami, tak pow. 100 zl, zazwyczaj kupuje w aptekach

z tanich metod to polecalabym masaze ostrymi gabkami, i naprzemienny prysznic, ciepla-zimna woda

oraz picie odpowiedniej ilosci wody i stosowanie balsamow

Gość Peciula
MAm idealną kurację: Najpierw weż balsam do ciała (6 łyżek) i dodaj 6 kropli olejku cynamonowego.Nasmaruj ciało i obwiń się folią spożywczą a następnie połóż sie pod koc na pół godziny(może być gorąco).Nastepnie zmyj balsam i zrób pelling z kawy.Wsyp kawę do pojemnika dodaj łyżeczke cynamonu i soli kuchennej.Dodaj wody tak aby zrobiła się papka i wcieraj w ciało.Zmyj i zrób natryski z ziemniej i ciep laej wody tak aby zimny strumień był ostatni.Osusz ciało i wsmruj jakiś balsam na cellulit.Efekt murowany,ja tak pozbyłam sie tego cholerstwa.Pracochłonne ale skuteczne.Spróbuj

Gość fasolka777
dzieki za te adresiki ale tam raczej polecaja jakies domowe maseczki a tego nie lubie interesuja mnie raczej gotowe preparaty

Gość niestety żadna
z vichy drogi ale pomaga

Gość fasolka777
no własnie pracochlonne a ja mam juz dosc wcierania codziennie balsamow i robienia masazy ale moze kiedys skorzystam a jak czesto i jak dlugo to stosowałas az sie go pozbyłas. i czy robisz to teraz profilaktycznie czy juz nie trzeba

Gość fasolka777
a ile kosztuje to vischi i co to jest i jak długo trzeba stosowac

Gość fasolka777
moze was ten temat nudzi ale dla mnie to bardzo wazne