Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ex Au-pair

Praca Au-Pair w Niemczech, pilne !!

Polecane posty

Gość ex Au-pair

Szukam na sierpien nianki do 2 dzieci. wymogi jezyk niemiecki, prawo jazdy i doswiadczenie z dziemi. Odpowiem na wasze pytania, jesli bedziecie zainteresowani.

Gość ex Au-pair
a wiek do 25 lat!!

Gość OliwaSprawiedliwa
sie łapię. Wypłata jaka?

Gość ex Au-pair
260 na miesiac w tym wyzywienie i mieszkanie oczywiscie za darmo+ placa podstawowy kurs jezyka

Gość OliwaSprawiedliwa
Po co podstawowy kurs języka niemieckiego osobie znającej język????? W jakim wieku są dzieci i jakie obowiązki wchodzą w rachubę?

Gość ex Au-pair
hej ta oferta jest prawdziwa, za dwa tygodnie odchodze i potrzebuje kogos na moje miejsce!!!

Gość smiechu warte000
hmm,260 euro? chyba zartujesz? takie grosze? a swoja droga ,dlaczego Ty juz nie chcesz dla nich pracowac? puscilas sie z szefem? hehehe

Gość ex Au-pair
dzieci 5,7 5 godzin na dzien praca-prasowanie, czasami odkurzanie. przygotowywanie posilkow dla dzieci(tylko obiad, najczesciej cos podgrzac) co do kursu to niby tak, jesli chcesz uczyc sie na wyzszym pozomie to pogadasz z nimi, to wysla cie do innego miasta(kolo nich oferowane sa tylko kurys 1 i 2 stopien podstawowy)

Gość ex Au-pair
260 to na wlasne wydatki z powodzeniem wystarczy:) w sumie zawsze jest mozliwosc poznania kogos i zostania tu na stale (w innym zawodzie)

Gość OliwaSprawiedliwa
a dlaczego Ty rezygnujesz?

Gość ex Au-pair
jak macie pytania to piszcie, odpowiem pozniej bo u mnie burza:O

Gość ex Au-pair
dostalam prace w Polsce(robilam tu kiedys praktyke)

Gość smiechu warte000
hmmmmm: no jak nie malo? przeciez to ledwie tysiac zlotych!! za prace za granica? tyle samo w polsce sie zarobi,bez sensu

Gość ex Au-pair
smiechu warte000 260 Euro to obowiazujaca prawnie wyplata dla Au-pair zobacz sabie na Necie tlumoku, a nie pierdol glupot.

Gość OliwaSprawiedliwa
Wiadomo przecież, że jako operki pracują osoby chcące się nauczyć języka, a nie zarobić znawco :P

Gość ex Au-pair
smiechu warte000 za 20 godzin pracy tyle zarobisz???????? gdzie jesli moge? placa rowniez za nauke jezyka, to daj namiary skorzystam chetnie.

Gość ex Au-pair
powiem jedno przemeczac sie nie trzeba, trzeba tylko dzieciaki krotko trzymac;) Ja mam w domu wiecej obowiazkow:)

Gość ex Au-pair
up

Gość smiechu warte9999
ex au pair: nic dziwnego,ze jedyna rzecza,do jakiej sie nadajesz jest pilnowanie dzieci.Taka prostaczka,z takim slownictwem,do niczego innego robic nie moze. uwazaj na slowa gowniaro

Gość smiechu warte9999
niczego innego robic nie moze*

Gość ex Au-pair
debil z ciebie :P wyksztalcenie mam 10 razy lepsze od ciebie, a slownictwo takie , poniewaz probuje ci wytlumaczyc, a do mojego slownictw nie dorastasz. Operka to cos wiecej niz pilnowanie dzieci! idz sobie i nie denerwuj!

Gość ex Au-pair
prostakiem to ty jestes, ja bedac operka nauczylam sie przynajmniej poslugiwac 3 jezykami obcymi, a ty??

Gość ludzie opanujcie sie
260 eur to malo starsznei ja uwazam ze to wyzysk nigdy bym nei byla aupair mieszkam w de ale takiej pracy beee za grosze. do hmmmmm debilko jaki niemiec ma mniej niz 260 eur pokaz takeigo !! najnizszy zasillek dla osob ktore nigdy nie pracowaly to 342 eur plus polowa oplaconego mieszkania meble a jesli rpacowal to ma 600 i wiecej itd nie wiesz to nie pisz

Gość ludzie opanujcie sie
do ex au pair jak bys miala takie dobre wyksztalcenie i 3 jezyki to bys nie musiala podcierac dziecia dupy za 260 eur wiesniaro!!

Gość ex Au-pair
do ludzie opanujcie sie wiem ze to niewiele dla kogos mieszkajacego w Niemczech, ale z drugiej strony wyobraz sobie zatrudnic taka operke:) daj jej wlasny pokoj, wyzywienie, oplac jej bilet do szkoly 2 ryzy w miesiacu, zaplac jej za kurs:) Ja widzisz nie jest tak latwo placic wiecej za taka prace. To nie jest praca zarobkowa, to raczej mozliwosc wyjazdu do Niemiec i nauki jezyka;)

Gość taki jeden szukajacy
a chlopakow biora?

Gość ex Au-pair
raczej tak,ale musialabym zapytac

Bycie au-pairka to nie jest normalna praca, ale cos w stylu programu kulturalno-jezykowego, a te pieniadze to nie jest wyplata tylko kieszonkowe. Na au-apirke nie jedzie sie, zeby zarobic, ale zeby poznac inny kraj i nauczyc sie jezyka. Tez bylam au-pairka i choc nie zawsze bylo rozowo, to uwazam, ze byl to swietny pomysl! :)