Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ex Au-pair

Praca Au-Pair w Niemczech, pilne !!

Polecane posty

Gość ex Au-pair
no ale niestety niektorzy uwazaja inaczej:o NIe bede zmuszac do pracy, niech siedza na bezrobotnym i narzekaja ze w Polsce nei ma pracy. Uwazam ,ze praca operki to pierwszy krok w kierunku samodzielnosci:D i dobrze mi z tym:D Pzdrawiam wszystkie ex operki:)

Gość szprota 999
tez bylam operka, 2 tyg temu wrocilam do polski. no wlasnie, ludzie nie czają ,że to nie jest normalna praca, jedziesz,żeby uczyc sie języka . ja też nie żałuje wyjazdu, choć czasami było baaardzo ciężko

Gość tez aupair.........
tez bylam aupair w niemczech u rodzinki z malym dzieckiem .kobieta niezbyl mila ale facet cudowny jak Pani szla do pracy a on mial wolne zawsze sie bzykalismy i bylo cudownie.aktualnie sa juz po rozwodze dziecko z matka a facet ze mna .nie uwazam ze rozwalilam ich malzenstwo!!.ona nigdy mu nie zrobila loda z polyskiem szok nie?!! nie dziwne ze ja rzucil dla mnie hehe buzki dla wszystkich au pairek

Gość upppppppppppppppp

Gość LODKA
tez bylam au-pair tylko wtedy rzadzily marki dostawalam 500 i w szystko prawie moglam odlozyc bylo ciezko bo co tu duzo mowic dzieci niemieckie sa rozbestwione i niczym nie umieja sie zajac sami null wyobrazni. jezyka sie nauczylam podstawowo i o to chodzilo A co do tego loda z polyskiem prosimy o szczegoly!!!

Gość ex Au-pair
eh ludzie gadaja nie majac pojecia o co biega. Jakby ktoras chcialaby sie sprzedawac, to mialaby wieksze pieniadze i to nie jako operka . Nie rozumiem dlaczego ludzie maruda na brak kasy, ale tak naprawde wola zyc w biedzie i z kuroniowki, niz poznac swiat i nowych ludzi :O