Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewwwwaa

Wazne... prosze

Polecane posty

Gość ewwwwaa

jest taki płyn co faceci mają ale nie chodzi mi o wytrysk , jesli ten płyn sie dostanie do pochwy jest ryzyko zajscia w ciaży... pomocy bo nie wiem...

Gość lalka19
hej ja mam ten sam problem.....tez sie boje ze jestem w ciazy przez taka zabawe... ale czytalam i kilka osob zapewnialo mnie ze jest to praktycznie niemozliwe bo tylko duza ilosc spermy moze doprowadzic do zaplodnienia....pozdrawiam

Gość yyyyyyyyyyy
jest ryzyko poniewaz w tym plynie tez sa plemniki...

Gość niestety żadna
nie badz taka pewna

Gość płyn ejakulacyjny

Gość hahhhahahahhahaaaaaaaa
heh wystarczy jeden plemnik i tez mozna zajść!! W tym płynie tez są plemniki - dlatego metoda stosunku przerywanego jako środka antykoncepcyjnego jest jedną wielką bzdurą! Zabezpieczać sie małolaty!

Gość lalka19
mi akurat nie chodzilo o stosunek.....

Gość Peciula
No muszę Cię rozczarować LALKA19 w płynie tym są plemniki ,wystarczy jeden malutki plemniczek żeby doszło do zapłodnienia.Jak płyn ma styczność z pochwą to może dojść do zapłodnienia bo plemniczki same znajdą drogę.Więc radzę kupić sobie testjak masz wątpliwości.

Gość ewwwwaa
ale o stosunek mi chodziło... nie długo mam miec okres... sie zobaczy co bedzie... jak czytałam w internecie to ten nie potwierdzone ze sa tam plemniki...

Gość Peciula
tego co wiem to są! Może się mylę.Często ludzie stosują stosunek przerywany i nawet jak facet zdąży to często jest tak że kobieta jest w ciąży włąsnie dlatego ze w płynie tym są plemniczki.Z tej metody powstała połwa naszego społeczeństwa.

Gość ewwwwaa
kolezanka tyle razy stosowała stosunek przerwany i nie jest w ciazy... a tak samo ten płyn chłopak miał...:D

Gość lalka19
oczywiscie ze sa plemniki i ja o tym dobrze wiem....ale zeby doszlo do zaplodnienia trzeba duzej ilosci spermy no chyba ze ginekolog ktory o tym pisal sie myli....i wprowadza ludi w blad

do zapłodnienia wystarczy jeden plemnik- jesli kilku sie poszcześci i dotrą do jajeczka to wcale nie muszą byc z duzej ilosci spermy moja znajoma tez nie wiezyła że tak mała ilosc płynu ejakulacyjnego doporowadzi do zapołodnienia ... rodzi w listopadzie

Gość ewwwwaa
jesli dostałam okres to znaczy ze nie jestem w ciązy?

Gość elelele
Boże mój co tu za poziom.Pomocy;)

Gość hmm.. ja
tez slyszalam ze ten plyn zawiera plemniki.Ciekawe jest tez to,ze moj byly wcale takiego plynu nie produkowal a terazniejszy to robi go na mase...