Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalka19

pytanko

Polecane posty

Gość lalka19

czec dziewczyny mam takie pytanie...czy jezeli zaszlabym w ciaze i poszla do ginekologa na badanie(nie mowiac jej o moich obawach) to czy lekarz sam mi to powie po zwyklym badaniu??czy musialby zrobic jakies konkretne badanie??prosze o odpowiedz pozdrawiam

Gość gdyby to był na przykład
jakiś 4-6 tydzień, to powinien już wiedzieć po badaniu. Poza tym pierwsze jego pytanie to będzie - kiedy była ostatnia miesiączka. Po tej odpowiedzi na pewno będzie podejrzewał ciążę

Gość lalka19
ale ja wlasnie dzisiaj bylam u lekarza po tabletki......ale nie pytalam o to czy moge byc w ciazy...bo przypuszczam ze po prostu sobie wkrecam....ginekolog przepisal mi tabletki bez problemu, okres powinnam dostac za tydzien wiec skoro nic nie mowil to chyba nie mam sie czym przejmowac?

Gość szymyszkysz
ciaze da sie wykryc bardzo szybko ale tylko przez usg DO POCHWOWE i no i tak zapyta sie o oststnia miesiaczke moze podejrzewac ale nic nie moze stwierdzic dopoki sama niepowiesz ze podejrzewasz ciaze to on jej niewykryje

Gość lalka19
aha;/ to jak ide na wizyte to co on bada??(bylam pierwszy raz)

tygodniowej ciąży przez badanie ginekologiczne nikt nie wykryje. Może to zrobić test krwi, ale też po terminie spodziewanej miesiączki. A teraz badał co najwyżej stan jajników, macicy, czy w pochwie wszystko ok. Skoro masz takie podejrzenia ze możesz być w ciąży, to czemu pytasz nas a nie lekarza???

Gość lalka19
no bo tak sie zlozylo ze nie zapytalam....a pytam tutaj bo po to to forum jest ludzie zadaja najrozniejse pytania a jak sie nie znasz albo nie masz ochoty odpisywac to nie pisz..przeciez ja Cie o to nie prosze....

chyba się jednak znam skoro dałam ci dwie odpowiedzi. Po prostu zdziwiłam się dlaczego go nie spytałaś. Lekarz mogł to stwierdzić wykonując badanie krwi, my możemy najwyżej pobawić się we wróżki... A ponadto nie złość się tak, bo złość piękności szkodzi...:-)