Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Goomis

Małzenstwo w mlodym wieku

Polecane posty

Gość Peciula
Do z czym startujecie-Ja osobiscie od wrzenia zaczynam pracę w szkole jako anglistka, mój przyszły mąż jest policjantem.Przed slubem kończę studia.Mam gdzie mieszkać ,mam swoje mieszkanie.Więc mam nadzieję ze spełniam twoim zdaniem warunki wstapienia w związek małżeński.

Gość bardzo podobny temat
byl wczoraj bodajze. chyba sie niepewnie czujesz gumiska, skoro musisz szukac potwierdzenia na forum. chcesz - wychodz za maz, masz skonczone 18 lat nikt ci nie zabroni. ale z drugiej strony... jak jestescie siebie pewni to zaczekac troche tez by nie zaszkodzilo

Gość z czym wy startujecie
ok Peciula jak macie jakies samodzielne mieszkanie to spoko grunt to nie kisic sie z tesciami pod jednym dachem POWDZENIA:-D

Gość Peciula
Dzięki:)

Gość lepiej napisz ktory to twoj
facet i ile jestescie ze soba, ze jestes tego slubu tak pewna. znam wiele osob, ktore w twoim wieku tez byly pewne, ale zycia nie znaly(np. pierwszy partner seksualny itp.) i juz dawno nie sa razem, a inne sa, ale milosc sie ulotnila..

Gość Peciula
Jeżeli chodzi Tobie o mnie to nam już leci 6 rok.A co ma to do tego.JAk ktoś ma predyspozycje do zdrady to nie jest ważne czy jest się rok czy 5 lat.

ja wyszłam za mąż mając 20 lat i rozwiedliśmy sie po 10 latach...jedyny plus to bezpieczny sex( ;) ) i synek który ma teraz 20 lat a ja dopiero 40 :) ) zresztą, czy papierek jest tak ważny naprawdę??? teraz jestem od 5 lat w związku z mężczyzną bez żadnego papierka i co nam to szkodzi? jeśli chodzi o sprawy majątkowe, to wystarczy napisać testament i już... najważniejsze jest wzajemne zaufanie, miłość, tolerancja i trochę iskry... ;)