Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 buzzzzia

dyskoteka

Polecane posty

Go艣膰 buzzzzia

dawno nie bylam juz na dyskotece i mam goraca prosbe czy moglby mi ktos powiedziec jak teraz dziewczyny chodza ubrane na imprezy??wiem ze to glupie ale naprawde nie mam pojecia co na siebie wlozyc zeby nie wygladac glupio..spodniczke sukienke czy np dzinsy i bluzka!!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
w艂a艣ciwie nic si臋 nie zmieni艂o :), sama dzisiaj id臋, ale tutaj akurat jest wym贸g ubioru lata 70,80 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 buzzzzia
o matko:)no przesadzila:)powiem wam ze naprawde nie mam pojecia..no a co byscie polecily tak jak pisalam spodniczke sukienke czy spodnie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koko6
zalezy z jakim idziesz zamiarem,bo po co sie ubierac jak pozniej masz zamiar zostawic ubrania u jakiegos frajera w samochodze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja sie wybieram za tydzien i ubieram biale spodnie lub spodenki i do tego bluzke no i sanda艂ki na koturnie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 buzzzzia
ide z moim chlopakiem wiec nie bede"zostawiac ubran w samochodzie u jakiegos frajera":)prosze powiedzcie mi:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 buzzzzia
a np do bialych krotkich spodenek lepiej zalozyc normalna bluzke czy tunike?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
no w艂asnie ja myslalam o tunice bo to fajnie wyglada ale u nas sa takie upaly ze chyba zaloze zwykla :P

Udost臋pnij ten post

No ale nie kumam tu czegos jak Ty chcesz zalozyc tunike na krotkie spodenki?bezsensu to juz lepiej jakies spodnie chociaz pod kolano chyba

Udost臋pnij ten post