Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wloosy

Mam już dość!!!!!!

Polecane posty

Gość wloosy

Moje włosy ciągle są okropne!!! Od 4 lat robie sobie blond pasemka. Robi mi juz teraz tylko sprawdzona fryzjerka, której ufam i dzieki niej wlosy sa chociaz odrobine w lepszym stanie. Srednio robie sobie odrosty co 3 miesiace i wtedy zawsze obcinam koncowki wlosow. Uzywam bardzo dobrych kosmetyków pielegnacyjnych( okolo 60 zł na miesiac).a mimo to wlosy sa ciagle suche, zniszczone, bez zycia. Co robic???Teraz uzywam szamponu Lanza, i maski do wlosow seishin.macie jakied dobre spodoby? odrazu mowie ze olejek rycynowy czy placenta nie pomagaja;/

Gość wloosy
Tez ja stosowałam przez dlugi czas, efekt raczej niewidoczny;/

Gość jakakaka
Jedwab?

to normalne bo włos rozjasniony to włos martwy przecierz:( ja tez miałam pobobnie ale moje nie były tyle co suche lecz z grubych włosów zrobilo mi sie 4 na krzyz :( a teraz jestem czrnulką i doprowadzam je powoli do normalności ale i tak codziennie spadają mi końcówki z tym jest masakra skracają mi sie strasznie:( :( :( :(

miałam to samo. pasemka pasemka pasemka.. kuracje w lorealu.. ich odżywki - wstyd się przyznać ile pieniędzy to kosztowało, nawet miesięcznie.. co zrobiłam? przestałam rozjaśniać - zaczęłam farbować na brązy (o wiele lepiej wyglądam niż w blondach jak się okazuje, a nigdy bym nie powiedziała..). poza tym placenta. szampony najzwyklejsze jakie są w hipermarketach (teraz niebieski sunsilk bo był w promocji;) ) niestety, nie ma rady - skoro mimo świetnych odżywek itp włosy są marne, to wina rozjaśniania - ono niszczy (każde rozjaśnianie) ich strukturę..

natasha - włos jako włos jest martwy. to cebulka jest \"żywa\" *chodziło mi o odżywkę placentę

Gość wloosy
myslalam nam przefarbowaniem sie na brąz ze wzgledu na to zeby moje wlosy nie byly juz tak zniszczone, ale nie wiem co gorsze , czy to ze mam blond i zniszczone i jest mi dobrze w blond, czy brazowe i zeby byly zdrowe a zeby bylo mi brzydko:D