Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doswiadczona345

czy wy jesteście normalne!!!!!!!!!!!??????????????/

Polecane posty

Gość doswiadczona345

wy wredne baby!!!!!!!!!!!!!!! mlode dziewczyny nie maja gdzie sie wyzalic nie maja komu powiedziec o swoich problemach nie maja do kogo zajsc po rade a o sprawach intymnych musza dowiadywac sie w gazetach,internecie albo tv!!!!!!!!!!!!! zrozumcie je w koncu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! one grzecznie pisza prosza o pomoc a wy co????????????? stare i glupie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zamiast napisac im to delikatnie wytlumaczyc pocieszyc to wy je jeszcze dobijacie i walicie do nich z jakimis hamskimi tekstami!!!!!!!!!!!! jestescie matkami??????????????? to patrze ze nie zbyt was dobre matki o d**e was pobic!!!!!!!!!!!!!!rozumiecie??????????????

Gość ale że niby o co chodzi
bo nie w temacie jestem? :O

Gość to dobrze slyszalas
no wlasnie,o co chodzi?ja zawsze staram sie pocieszac

Gość jakakaka
A ty przestań drzeć mordę na wieś i okolice i naucz się pisać bez błędów ortograficznych.

Gość doswiadczona345
chodzi mi o to zeby normalnie pisac i milo do mlodych dziewczyn i wielkie dzieki dla pani ktora to robi :) zeby im tlumaczyc wszystko bo sa jeszcze mlode i malo wiedza o tym swiecie...........

Gość doswiadczona345
a morde to masz ty stara ropucho!!!!!!!!!!!!!!

tzn o czym konkretnie? ja jak miałam jakieś wątpliwości itp to pytałam mamę..

Gość to dobrze slyszalas
ej,to trzeba bylo tak od razu,a swoja droga,to na tych forach,to wiecznie obelgi i potepienia tylko,kultury zero!

Gość a czy ktos
pisze nienormalnie ? nie kumam o co chodzi . daj jakis przyklad.

Gość a czy ktos
no i sama widzisz - nazywasz kogos stara ropucha . noooo ... ton twojej wypowiedzi pozostawia rzeczywiscie wiele do zyczenia .

Gość też matka
jeśli chodzi o ścisłość to chyba o dupe potłuc:p a odnośnie tematu to nie histeryzuj, jako że większość malolat potrafi obsługiwac google a tam mozna posiąść bardziej ścisłą i fachową wiedzę z różnych dziedzin od antykoncepcji poprzez wychowanie dzieci do przepisów kulinarnych. poza tym kiedys nie było internetu i ludzie też zyli:o nie gorzej niż teraz:p

Gość straszne to..
to niech sie siksy nauczą korzystać z wyszukiwarki, bo jak się czyta ten sam temat po raz setny to nikt nie ma cierpliwosci przyjaznie i sensownie odpowiadac

Gość doswiadczona345
ale niektore dziewczyny nie maja takich mam! Zyja w takich rodzinach ze trudno spytac mame bo jest albo pijana albo jeszcze cos gorszego..... same wiecie w tych czasach pelno tego....... wiec one sa zamkniete w sobie i szukaja pomocy i odpowiedzi na naszym forum........

spoko, rozumiem. ale nadal nie wiem o co chodzi - jakiś przykład podaj... a to że wyszukiwarka istnieje to podstawa! tak samo jak google..

Gość jakbym miała corkę
taką jak ty, tobym się własną pięścią zabiła. Ty nie masz mamusi, to czepiasz się innych:D

Gość a czy ktos
jasne i ja to rozumiem . nigdy nikogo nie potraktowalam lekcewazaco . podaj jakis przyklad - konkretny. i nie wyzywaj innych od starych ropuch czy starych bab - bo ty za kilkanascie lat tez nia sie staniesz i nie bedzie ci milo od mlodych osob takich epitetow wysluchiwac. :)

Gość też matka
zgoda ale jedna dygresja - patologie istniały istnieją i istnieć będą, chociaż obecnie coraz częściej np. złapany w cytrynie facet mający 7 promili alkoholu:D więc nie ma co dramatyzować a odnośnie pytań i odpowiedzi na forum to groo tematów jest zakładanych dla tzw. jaj czyli prowokacji:p

Gość W Y P I E R D A L A J

Gość doswiadczona345
Idę zrobić kupę bo mi zaraz dupsko rozwali :classic_cool:

Rozumiem Cie bo jestem matka ale nie krzycz bo to raczej nie pomoże Lepiej napisz to spokojnie i uzbroi się w CIERTPLIWOŚĆ Jak świat światem nie nauczysz ludzi odpowiedniego zachowania tego sie uczy od malusieńkiego w domu szkole itd

Gość doswiadczona345
prosze sie za mnie nie podawac!!!!!!!!! zeby tobie nire rozwalilo!!!!!!!!!! dzieki za zgodnosc :) i ma pani racje z tym wychowaniem :) bo patrze ze niektre kobiety byly wychowane bez matek tylko w towarzystwie meszczyzn :P

Gość doswiadczona345
mężczyzn miało byc oczywiście. bardzo przepraszam, ale właśnie zrobilam takie wielkie kupsko, że zapomnialam najprosztszych zasad ortografii :(

doświadczona ale kipisz złością.......wyluzuj szkoda zdrowia

Gość doswiadczona345
ty nie mbadz taka mondra i sie za mnie nie podawaj !!!!! widze ze jestes nie wychowana..........

Gość też matka
no widzisz doświadczona teraz swoje nerwy możesz se o dupe potłuc:p🖐️

Gość doswiadczona345
dobra juz dosyc tego!!!!!!!!!!!! przepraszam ale jedna glupia babka doprowadza mnie do szalu :) ale niech sobie pisze mam ja gdzies :)

Gość chyba
niewychowana:o nie z przymiotnikami piszemy razem:p

to było dobre;););) nic ując nic dodać miło było {cześć]

Gość ja990
uspokojcie sie nie mozecie posac jak kobiety a nie jak zwierzeta!!!!!!!!!!!!! doswiadzona madrze piszesz :) jestem za toba :) a nie ktore z was niech nie beda takie madre bo ruskie was na komputery przerobia!!!!!!!!!