Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Lulka*

Dziecko pyta o seks...

Polecane posty

Moja Laura ma dopiero 7 lat,a dzisiaj zapytała mnie,co to jest seks. Szczerze,to nie za bardzo wiedzialam,co jej odpowiedziec.Rozmowa zostala odlozona na wieczor,bo mala pojechala na caly dzien do kolezanki, a zaraz ma wrocic.Nie wiem,co jej powiedziec.Oczywiscie,juz wczesniej pytala,skad sie biora dzieci,wytlumaczylam jej,ale tak bardzo ogolnikowo,ze mama i tata kochaja sie,przytulaja caluja,spia w jednym lozku,i wtedy w brzuszku mamusi pojawia sie dzidzius,rosnie przez 9 miesiecy,a potem przychodzi na swiat.A co mam jej teraz powiedziec? jak rozszerzyc ta wersje?pomozcie,bo jestem w kropce.

Gość jest taki fajny skecz
KMN, tam jest dobrze wyjasnione :D

Gość problemy ach problemy
takie rzeczy to ja mówię swojej 5letniej córce...chyba 7latce należy się więcej szczegółów, szczególnie, że jak nie ty, to koledzy w szkole ją dokładnie uświadomią...

No wiem,ale jak dokladnie jej to powiedziec?O plemnikach i jajeczkach?

Na pytanie skąd się biorą dzieci odpowiedziałam mojej córce, że tatuś i mamusia muszą bardzo się kochać, przytulają się bardzo mocno do siebie i tatuś daje mamusi wtedy takie maleńkie nasionko. Nasionko rozwuja się w brzuszku mamusi i po 8 miesiącach rodzi sie dziecko. Być może twoje dziecko już dawno zapomniało o zadanym pytaniu, więc jeśli nie spyta ponownie - ty sama nie zaczynaj. Jeśli spyta, to powiedz po prostu że seks to po prostu płeć. Możesz nawet skorzystać z encyklopedii, bo tam jest właśnie takie wytłumaczenie. A jesli uzna że nie o to chodziło, to powiedz że seksem nazywają niektórzy właśnie to mocne przytulanie tatusia i mamusi. Chociaż ty osobiście nie lubisz tego słowa i wolałabyś powiedzieć, że kochacie się z tatusiem. Ze słowem \"kocham\" dziecko pewnie problemów mieć nie będzie, bo pewnie często mu powtarzacie, że go kochacie. Na takie pyatnia należy odpowiadać zgodnie z prawdą, tyle że dostosowując słownictwo do malęgo człowieka. Powodzenia

aha, w szczegóły się nie zagłębiaj, chyba że dziecko spyta. Nie sądzę żeby pytało teraz o plemniki czy jajeczka

Myślałam,żeby może jakąś książkę kupic,tyle tego teraz jest w ksiegarnach.

Pojde jutro do empiku,porozgladam sie.Laura przed chwila wrocila,ale bardzo zmeczona.Juz poszla spac i o rozmowie chyba zapomniala,ale jak ja znam,jutro sobie przypomni;)Lecę,bo Tosia drze gębusię:D

Gość gość
Szukam kogoś do wirtualnego seksiku:) Jestem Zuzanna z http://sextelefon.co.pl/8.html troszeczkę puszysta ale za to doświadczona i spełnię twoją każdą fantazję, w******* Cię tak, że zapamiętasz to do końca życia, nie wstydź się i dzwoń, nawet jak jesteś młodszy, zadowolę Cię i nauczę wielu sztuczek!

Gość gość
A może ktoś ma ochotę na naprawdę zboczone zabawy przez telefon? Anal sama dziurka w tyłku i pośladki. Jestem Żaneta z http://tele-amatorki.pl/ , moja fotka to ta trzecia od góry:) Uwielbiam sex telefon o analu bo to mega mnie podnieca i tylko w ten sposób osiągam orgazm.