Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oliwkkkaaa

Dlaczego tak mam..Bardziej podnieca mnie seks

Polecane posty

Gość Oliwkkkaaa

z obcym kolesiem którego znam pare minut albo wcale niż z chłopakiem badz osoba mi znaną....Sama nie rozumiem czym jest to spowodowane...

Gość to noramlneee
wiele kobeit czesto naprzykład fantazjuke o sponataniczym seksie z niezmnajomym,...taki seks cie kreci bo jest zakazany..osoba z kóra to robiz takaaa tajemniczaaaa

Gość boska grzesznica
myśle,ze zakazany owoc smakuje najlepiej choć nie polecam

to moze byc zwiazane z lękiem przed bliskoscia i intymnoscia musztarda--> szukasz taniej podniety? twoj komentarz zalatuje giertychowszczyzna

Gość masz dobre zadatki na
prostytutke :D

musztarda, rozumiem ze sie bronisz...ale dlaczego tak bezrozumnie? To ze nie rozumiesz mojego komentarza nie znaczy ze jest glupawy...ale zeby TO zrozumiec trzeba posiadac zdolnosc myslenia

Nie wierzę ci musztarda. A gdyby tak było, to nie lęk przed bliskością, tylko ogromna potrzeba bliskości, której nie potrafisz zrealizować w inny sposób, tylko tak (seks jest formą bliskości, ale to nie jest jedyna forma bliskości jaką można z ludźmi rozwijać).

lek przed bliskoscia (mam na mysli wiez emocjonalna z mezczyzna) nie wyklucza potrzeby bliskosci, gdyby tak bylo nazywalby sie wstretem bliskosci ;) byc moze u autorki pojawil sie konflikt miedzy tymi dwoma dazeniami i stad fantazje (?) o ktorych pisze ale to juz wie Oliwkkaaa musztarda--> brak ci argumentow i wiedzy dlatego zapewne wolisz obrazac i oceniac niz rozumiec, twoj wybor, ja z toba dyskusji dalej prowadzila nie bede, nie widze sensu.