Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość defsdfsafs

zmiana pigulek z jasmin na jasminelle,parę pytanek!!!!!

Polecane posty

Gość defsdfsafs

hej dziewczyny!mam pytanie dotyczace przaejscia z jednych tabletek anty na inne a mianowicie moja Pani ginekolog powiedziala mi,ze przy zmianie pierwsza tabletke z nowego opankowania powinnam przyjac pierwszego dnia krwawienia tak jak zaczynalam stosowanie tabletek.Jutro wystapi u mnie krwawienie po tygodniowej przerwie,a kolejna tabletke powinnam w normalnym cyklu wziac w poniedzialek.Mimo wszytsko nurtuje mnie czy jesli wezme tabletke wg wskazan Pani ginekolog jutro(czyli w pierwszym dniu krwawienia),to o jakiej porze mam ja przyjac?(dotychczas byla to godzina 20) i czy antykoncepcja zostaje zachowana?

przyjmujesz jak zawsze (dlaczego nie?) i z antykoncpecja ok. jak sie przechodzi na słabsze tabsy to albo w ogole sie nie robi przerwy albo zaczyna sie 1 dnia krwawienia, gina ma racje, czemu jej nie ufasz ;>

Gość defsdfsafs
a jesli dostane krwiawienie w ciagu nocy,to co wtedy?przeciez nie przyjme tabletki o 4 rano...a dalej o jakiej godzinie?tak jak poprzednie opakowania?bo strasznie sie w tym gubie:(

to przymiesz sobie jak sie obudzisz, albo po południu w normalnych godzinach mozesz brac tak jak wczesniej o 20, czemu nie?

Gość defsdfsafs
dzieki bardzo,milej nocy Ci zycze

Gość Laliitaa
a ile kosztuja te drugie tabsy.ja biore jasmin i chcialabym cos tanszego?????

Gość sfdsfsd
ja zaplacilam 44zl