Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cos cudnegooo

OGLADAŁAM DZIŚ PYTANIE NA SNIADANIE!BYŁA STECZKOWSKA!!OTO MOJE PRZEMYSLENIE!!

Polecane posty

Gość cos cudnegooo

NIGDY W ZYCIU NIE WIDZIALAM PIEKNIEJSZYCH NÓG U KOBIETY.. normalnie mnie wcielo jak widzialam jak spiewa i byla szortach krótkich ..WYGLADALA TAK BOSKO ZE SZOK..KTO WIDZIAL TO WIE O CO CHODZI..Z TYMI WŁOSAMI JEJ TERAZ SUPER I TYM KOLORKIEM A JEJ NOGI TO MISTRZOSTWO ŚWIATA ..absolutnie idealne..smukłe i piekne jak cholera..no nie wiem jak mozna sie z takimi nogami narodzić ..i do tego ten tyłek malusienki i wystający..nie mam słów poprostu..zdjecia nie oddaja tego jak ona wyglada faKtycznie..i ti po ciażach dwóch ..jestem pelna podziwu..choc nigdy mi sie nie podobala to dzis sie zachwyciłam..

Gość jaszczurowka to
głebokie masz te przemyslenia, nie ma co :o:o:o

no ja widzialm jej dupe na pudelku(i nogi tez przy okazji:) ) ja kto ja tam wie? ile zabiegow miala? na pewno sie ogranicza i cwiczy ale mysle ze chirurg tez jej pomogl

Powiem Ci tyle, że najwyraźniej można się z takimi nogami narodzić. U nich to rodzinne. Wszystkie siostry Steczkowskie mają zgrabne nogi i śliczne pupy. Tylko im zazdrościć. :)

Gość TYTYT
też oglądalam i potwierdzam! tak slicznie jak dziś to ona nigdy chyba nie wyglądala. a te nogi to ósmy cud świata.zawsze to powtarzam i też nigdy nie widziałam ładniejszych i smuklejszych .JEST TAK IDEALNIE ZBUDOWANA ze masakra jak jej zazdroszcze:(:(:(:(

Gość TYTYT
też oglądalam i potwierdzam! tak slicznie jak dziś to ona nigdy chyba nie wyglądala. a te nogi to ósmy cud świata.zawsze to powtarzam i też nigdy nie widziałam ładniejszych i smuklejszych .JEST TAK IDEALNIE ZBUDOWANA ze masakra jak jej zazdroszcze:(:(:(:(

Gość ale przy twarzy
coś majstrowała. Chyba sobie cos wstrzyknęła i poprawiła nos bo jest inna i nie jest to "wina" makijarzu! a nogi naprawdę SUPER!

Gość szkoda gadac ale to prawda
no cudne ma te nogi.

Gość BeznadziejnaOsobaHarrypoterówn
Górniakowa też ma śliczne nogi

Gość zadowolona osoba hehe
Ło matko swinta POwaliło was do końca... :-P JA mam grubawe i kooana lekko koślawe i też się za mną oglądają!Czuję się atrakcyjna. CZy wy naprawdę macie tak beznadziejne zycie że ważny jest dla was kształt nóg?????? Takl na dłuższą metę nie ma to znaczenia. Jak jesteś zadbana, w miarę dobrze ubrana i uśmiechnięta i co najważneijsze fajna z charakteru -ludzie cię lubią, faceci też a od przyjaźni do miłozci tylko jeden malutki kroczek... :) macie wspaniałę nogi! lekko opalone, pielęgnowane balsamem czy oliwką są jedwabiście miękkie i są sexy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość po co te polemiki
Po tym co przeczytałam popadam przez was w kompleksy :(

Gość katechinka
co z tego, ze nogi piekne, jak geba okropna?? Naprawde wolalybyscie miec boskie nogi i brzydka twarz??????

Gość ANOREKSJE CHWALICIE
HAHAAH

Gość wybieram ładną twarz

Gość juz sie jakis spaslak odezwal

Gość juz sie jakis spaslak odezwal
o tek anoreksji, to ze ktos jest szczuply nie znaczy ze ma anoreksje idiotko,

Gość dfdf
hahaa