Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gonia1987

MARTWA CIĄŻA?????????????POMOCY!!!!!!!!!

Polecane posty

Gonia1987 niczym sie kochanie nie martw ... ja tez jestem w Twoim wieku i juz mam za sobą 2 obumarłe ciąże ... masz wielkie szczescie ze juz czujesz ruchy dziecka ze juz jestes w zaawansowanej ciązy :) mnie to narazie nie bylo dane ... mam 20 lat pierwsza dzisia nie byla planowana ale druga byla i Idiotka nie jestem ty równiez :) wiec sie nie przejmuj innymi wypowiedziami :) Mimo młodego wieku chcemy zostaz mamami i to jest dla mnie normalne ... ja i Ty dojrzalysmy do tego mimo ze innym sie wydaje inaczej :) Ty masz meża ja mam meza i to jest normalne :) Pozdrowionka 🌼

Gość Gonia1987
nie miałam Broń Boże na myśli kobiet, które znajdują dość późno miłość, albo wcześniej nie udało im się zajść w ciążę. Nie chciałam obrazić takich kobiet, a jeśli to zrobiłam to z całego serca przepraszam. Miałam na myśli kobiety, małżonki, które mają pracę, mieszkanie , pieniądze, ale odkładają ciążę, bo jeszcze chcą kupić to , to , to i jeszcze wyjechać tu tu i tam. To niestety się często kończy źle. Znam na to przykłady, niestety ze swojej rodziny...Gdy wreszcie dojrzałyi były gotowe na dzidzię, okazało się , że mieć ich nie mogą albo miały straszne problemy....

Gość Gonia1987
dzięki nati za ciepłe słówka. Bardzo mi przykro, że masz problemy z donoszeniem ciąży. Te poronienia to musiała być ogromna strata...może to zabrzmi banalnie, ale nie daj się i próbuj...następne Dzidzi na pewno urodzisz. Ja jestem w zaawansowanej już ciąży, ale cały cass drżę o jej życie i zdrowie. Dziecinkę, bowiem można stracić na każdym etapie ciąży...tak dużo się o tym naczytałam, że teraz spokojna będę dopiero jak urodz ę i zobaczę mój Skarb...Trzymaj się ciepło, a ja będę trzymać kciuki za Ciebie:)

dzieki Gonia :) uwazaj na siebie i malenswto duzo odpoczywaj to najwazniejsze :) Tak jak napisalas powyzej , \"dobrze\", ze wiem ze mam problemy z donoszeniem ciąży ( mimo mojego młodego wieku) dobrze ze wiem o tym JUZ TERAZ .... niz jakbym sie dowiedziala duuuzo pozniej .... jestem młoda wszystko da sie wyleczyc ... :) dzisiaj akurat mam dobry humorek :) no ale sa chwile zwątpienia i slabości... 3maj sie !!! 🌼 ❤️ 🌼