Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świstuna

Co sądzicie? kupić czy nie??? zastanawiam się

Polecane posty

Gość świstuna

Zastanawiam się czy skusić się i kupić sukienkę, która jest na stronce www.wloska_suknia_slubna.republika.pl Nie wiem co zrobić, bo sukienka piękna ale 2000 zł to dużo!!! Może ktoś mi coś poradzi???

Gość nie kupuj
za 2000 masz NOWĄ suknię szytą na Twoją miarę!!!!! Nigdy nie dałabym tyle za używaną suknię. Może 500 zł to jeszcze. I taka jest prawda właścicielko tej sukni!

To prawda, 2000 to dużo jak za uzywaną suknię. naprawdę sporo, nawet, jesli suknia 4000 kosztowała, to i tak za uzywane płaci się mniej.... Chyba, że Ci NIESAMOWICIE na niej zależy - zrobisz, jak uważasz za słuszne. Przejdż się jednak wcześniej po salonach, lub poszukaj na ich stronach w necie. mozliwe, że znajdziesz coś podobnego.

Gość ele
jak masz problem z decyzja to poczytaj sobie wypowiedzi dziewczyn w topiku ' kto znajdzie piekniejsza suknie slubna', bo tam dziewczyna usiluje reklamowac te sukienke . mi sie ona nie podoba. za taka cene dostaniesz nıeuzywana , z salonu i naprawde piekna

Gość -----------------------------
Całkiem fajny pomysł na topik, zamias "sprzedam suknię ślubną" bo tamto się nie udało :)

Gość misio smrodek
ta suknia jest beznadziejna ! Jakaś taka bezowata i bez wyrazu . Ja bym dała 2000 zł za suknię używaną - ale jakąś naprawdę piękną , która jest warta swojej salonowej ceny , np. suknie z Madonny lub z salonów Ona i On . Ale tej z linka , to sorry ale za darmo bym nie włożyła ...

Gość popieram przedmówczynie
suknia nie jest warta tej ceny, podejrzewam, ze mocno zniszczona jest ... patrząc na zdjęcia...... zastanów się, bo za taką cenę moznakupić naprawdę gustowną suknię, a nie jakieś bylejakie prześcieradło.....w dodatku uzywane....

Gość tofika
A ja sądzę, że suknia prześliczna!!! Odwiedziłam stronkę i ta sukienka wywarła na mnie wielkie wrażenie. Co do opini przedmówczyni to ja na jednym ze zdjęć widziałam z tyłu metkę , a poza tym są również zdjęcia z salonu więc nie może być stara!!! No i cena - myślę że co do ceny to przecież można się dogadać i się potargowć :)

Gość jeszcze raz ja...
że nowa, to nie budzi wątpliwości ale widać duzą różnicę między zdjeciami z salony a tymi ze ślubu.... na modelce ta suknia nie wyglada tak tragicznie, ale na Pani Młodej .... trudno nie każdego Bozia stworzyla do takich sukien.....

Gość tofika
A co kogo ochodzi jak ona wygląda na Pani Młodej :) Przecież jak komuś się podoba to i tak kupi :), a poza tym to logiczne że każdy w tej sukience będzie wyglądać inaczej - tzn. przecież każdy ciuch na różnych ludziach leży inaczej!!! Pozdrowienia dla wszystkich!!!

Gość karmazynowy przypływ 2
nie podoba mi się ta suknia, trochę kiczowata, ale każdy ma iiny gust :p

Gość tylko majtek nie zapomnij
kolejna burdelowka:)))

Gość wwwwwweselnicy
OBRZYDLIWA A TY WYMIATAJ Z TYM SZMATŁAWCEM NA ALLEGRO ALBONA TARG, BO W SUMIE NA ALLEGRO JEST KICZOWATA!!!!!!!!!!