Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZIELONA..

Dziewica!tabletki?co mam brac??

Polecane posty

Gość ZIELONA..

Mam nieregularny okres jeszcze,mam 19 lat, jeszcze nierobilam tego bo zawsze sie balam ale niedługo chce juz to zrobic..dziewczyny pomozcie mi! niewiem co mam brac? prezerwatywa napewno, ale czy jakies tabletki tez? Czy tabletki antyanty są tylko na receptę?? boje sie ze bede miec jakies zaburzenia:( nieznam sie na tym wogóle.. najbardziej ciąży sie boje dlatego chce się zabezpieczyć.. co jest dla mnie najlepsze? od juz początku zacząć brac pigółki?jak tak to jakie?? pomozcie.....

idz do ginekologa:) tabletki przepisuje sie na recepte dlatego tam musisz isc:) ja dopiero po pierwszym razie poszlam do ginka bo strasznie mnie brzuch bolal i bylo podejrzenie ciazy pozamacicznej:( ja na pierwszy raz tylko mialam prezerwatywe i tez tak tobie polecam... a tabletki zacznij brac bo sa najskuteczniejsze, jesli seks bedziesz uprawiac regularnie to zbankrutujesz na gumkach:) no i powodzenia i baw sie dobrze:D:D

tak, idź do ginekologa, on wybierze Ci tabletki dobrze dobrane tabsy nie powodują uciążliwych skutków ubocznych i nie wpływaja na późniejsze zajście w ciąże ;) jesli bedziesz brała tabletki regularnie to mozesz stosowac je jako jedyne zabezpieczenie

Gość 195
Jestem w podobnym wieku jak ty, wiec wiem o co coman ;) Tez się ciut denerwowałam, zwłaszcza tej wizyty, nie lubie za bardzo tych wszystkich badan i w ogole… jednak wizia bawienia dzieciaczka przekonala mnie do wizyty :P Ginekolog zrobil mi duzo roznych badan i przepisal Regulon. Mam troche problemy z cera wiec skonsultowałam ten wybor z dermatologiem i tez potwierdzil ze będzie ok, ze mi to tylko pomoze. I w sumie miał racje;) jeśli chodzi o dolegliwości – to chyba mialam farta (albo dobre tabletki ;) bo nie przytylam tysiaca kilogramow, nie mam plamień ani bolów brzucha ani nic takiego, wiec naprawde polecam wycieczke do lekarza!