Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *MargarittA*

Jak to jest z tymi tabsami anty???

Polecane posty

Gość *MargarittA*

Jem je codziennie o mniej więcej tej samej porze, raz mi sie tylko zdarzyło zapomnieć, ale spóźnienie trwało tylko 4 godziny. Jestem raczej pewna, że jestem na te 99,6% chroniona, a tu sobie czytam: sok z cytryny, pomarańczy i grejfruta zmniejsza działani tabsów. to samo z alkoholem, kawą, nie można również jeść razem z posiłkiem tabsa(???), dochodzi dziurawiec, cocacola, napoje gazowane, czekolada... to o co w tym wszystkim chodzi, mam wyrzec się wszyskiego co lubię? Czy to prawda???

bzdura dziurawiec- tak ten grejfrut i tak dalej- nie wolno popijać sokami z cytrusow bezpośrednio tabletki, a poza tym można a wszystko inne bzdura, gdzie to wyczytałas?

Gość *MargarittA*
No naczytałam sie na różnistych stronach, niektórych rzeczy naczytałam się nawet na kafe. Szczególnie ten grejfrut i dziurawiec tak mi często sie przewija przez oczy:)

Gość *MargarittA*
acha, to jak pól godziny przed połknięciem tabsa wypiję szklankę soku tam z czegoś podobnego i potem popiję tabsa szklanką wody, to nic mi nie grozi???

oczywiście ze nie dziurawiec owszem, moze wpływac na anty, ale pozostałe rzeczy nie

Gość chomikowe_opowieści
Nie bój sie, ja tam nic nie przestrzegam, biorę antybiotyki nieraz jak podupadne na zdrowiu, piję wszystkie soki, popijam tabletki colą i nigdy nic mi się nie stało;)

Gość *MargarittA*
no kurde jeszcze niedawno czytałam tutaj na forum o tym grejfrucie i innych cytrusach, teraz to nie znajde:( Ale skoro mówicie ze bzdura... też mi sie nie chciało w to wierzyć...

Gość ja mam pytanie
miałam zamiar kupic sobie falvit, bo brakuje mi zelaza, czy biorac tabletki antykoncepcyjne moge brac rowniez falvit???

Gość ja mam pytanie
łe nikt nie wie?

Gość tereferee kuku
OOOOO właśnie to jest dobry temat dla mnie, bo ja sie nażarłam przed chwilą arbuza i mam wziąść tabsa zaraz, a przecież arbuz ma ogromne ilości witaminy c, tak jak graphefruit, więc czy to mi nie zaszkodzi?

Gość tereferee kuku
upupup

Gość tereferee kuku
ale ja zjadłam pół takiego 8 kilowego:D dobra jestem co? biore tabsa

Gość tereferee kuku
no i????

Gość sylwiaaa_1988
kurcze noto mam dziwne uczucia bo zdaza mi sie popijac wlasnie cola:/:/:/:/ a pozwalam chlopakowi konczyc "w" buuu:(

kur** to po co żrecie tabsy skoro kazdy arbuz czy cola wzbudza taka panike ?!! juz nie moge wytrzymać z wami- z tabletkami nie trzeba sie az tak pieścić !!

Gość a można
żuć gumę do żucia orbit? bo podobno mięta powoduje całkowite niewchłanianie sie tabsów? hehehe

Gość gumy nie
wolno