Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sweet_19

Smaczna dieta CZEKOLADOWA ----- minus 4kg w 5 dni ?

Polecane posty

Gość agda hristi
a Ty x-ska ile masz wzrostu? jakie bmi?

Gość agda hristi
eeee... to też mogłabyś być modelką, ale chyba ważysz nawet za mało... ja miałam bmi niecałe 18 i już było nieciekawie, bo zamiast cycków skóra wisiała..

a teraz jak sie trzymasz ? jesteś tu rekreacyjnie, jako czytelnik czy dietujesz ? :D mi cyc jeszcze nie obwisł ;) jak juz gdzieś wspominałam mam bardzo drobną budowę - i jakoś nie wygląda takie bmi u mnie tragicznie, nie wyglądam jak anorektyczka

Gość agda hristi
a jakie masz wymiary? mi się trochę przytyło, jak pisałam rozmiar 38 noszę.

kurcze to ja jestem przy Was waga ciężka (174/64) :( no ale pracuję nas sobą wiec będzie git :) Tak sie zastanawiam na tą dietą czekoladową bo jestem przed @ więc same rozumiecie ;) ale chyba oprocz tabliczki czekolady jadłabym normalny obiad, bo bez chociazby jednego pełnowartosciowego posilku jakos cienko to widze (zwłaszcza ze sie duzo ruszam)

85-58-85 tak plus minus bo dokładnie moze byc gdzies centymetr więc lub mniej masz ten rozmiar 38 i odpowiada ci czy chcesz schudnąc ? i tez mozesz napisac wymiary jesli masz ochotę, w sumie autorka topiku tez by mogła, jestem ciekawa jakie teraz modelki mają wymiary, bo chyba większe niz 3-4 lata temu

Lucy, a jak u ciebie wyglada normalny obiad ? :D bo np. u mojej mamy i u mnie to okreslenie dzieli przepaść :D

Gość agda hristi
to ja miałam 88 w biuście 65 w pasie( nigdy nie miałam specjalnego wcięcia, to dziedziczne..) i 86 w biodrach . teraz nie wiem, bo nie mierzyłam. trochę chciałabym zrzucić..

x-eska - np zupa (najczesciej rosół lub pomidorówka) LUB surowka/gotowane warzywa + kaw. gotowanej wołowiny/piersi kurczaka (w weekend dochodzą jeszcze ziemniaki z sosem i jest to tak zwany \"rodzinny obiad\" - 2 razy w tyg chyba mozna sobie pozwolić na odrobinę szaleństwa?), zawsze tylko jedno danie.

Gość agda hristi
zmierzyłam się :-) 94-72-92

ja mam 173 i wymiary 80/60/90 a chce miec w talii 59 i na tylku 89 i bedzie gites :D od jutra dieta czekoladowa na 100% kupuje taka z calymi orzechami hiehiehie :D

takie wlasnie wymiary mam jak waze rowno 51kg :) x-eska to ty niezle zachudzona jestes!

Gość agda hristi
sweet no nienajmniejszą masz tą pupe przy takim wzroście i wadze, oraz malutkim biuście

no mam jakby nie patrzec idealne wymiary bo u modelek chca nie wiecej jak 60 w talii i 90 w biodrach wiec jest ok :) nosze ciuszki w r XS wiec chyba znowu nie jest taki duzy ehehhe

ja bym chciala takie proporcje jak sweet, bo podobają mi sie szersze biodra i waska talia, jesli dzieczyna jest wysoka to 90 w biodrach raczej nie jest wielkim dupskiem a w biuscie rzeczywiscie mało, ale mały biust przy szczupłej sulwetce to mi się nawet podoba

no biust to mam malutki ale sie nie przejmuje bo wiekszosc modelek ma taki (no nie liczac silikonow hehe) przed odchudzaniem mialam 85 :P no coz ale wole miec mniejszy zad niz ciut wiekszy biust:Dheh

a tak zbaczajac z tematu to jakby byl ktos chetny to zapraszam do wspolnego dietkowania na czekoladzie:D ja juz jutro rana jade do wawy (jestem ze szczecina) i wroce dopiero w czwartek wieczorem lub moze nawet pozniej i nie bede miala tam neta no chyba ze pojde do kafejki. Ale o efektach bede mogla napisac dopiero pozniej. Jutro w pociagu bede wpierniczac czekolade hehehehe :D

dobra ja narazie lece do sklepu po czekolade na jutro hiehie :) zajrze tu jeszcze wieczorkiem to moze bedzie ktos chetny na ta dietke!😘

sweet_19 - dlugo będziesz jechac ze Szczecina do Wawy? Ja zaraz idę do biedronki po czekoladowy zapas.

Gość agda hristi
60-90 to tzw. idealne wymiary, a nie wymiary modelek. żadko która modelka ma takie- zwykle są mniejsze.. owszem - zarysowana talia jest fajna. chciałam tylko powiedzieć,że to moim zdaniem dużo jak na jej wagę, wzros i mały biust.

Gość monik123
na tej czekoladowej je sie tylko 1 czekoladę? podajcie mi adres gdzie była dieta ta. Bo nie wiem co można pić i ewentualnie zjeść dodatkowo?

Gość latająca porcelana
Tak apropo tematu, to czekolada może powodować uporczywe zaparcia ;) Nie jest polecana reumatykom i szkodzi chorym na wątrobę. Jest bogata w przeciwstresowy magnez, wapń, potas, żelazo i witaminy z grupy B. Wprawdzie wapna dużo, ale jesli na dłuższy czas odciąć sobie dostawę witaminy C, to i tak ząbki mogą zacząć wylatywać, jak szkorbut dziąsła naruszy ;)

Gość latająca porcelana
tez jestem ciekawa - 1 czekolada dziennie, tylko ?

wrocilam juz z zakupow i kupilam czekolade luksusowa z calymi orzechami i milke z nadzieniem ciasteczkowym mniam mniam :D no wiec przez caly dzien jemy tylko 1 czekolde A NA SNIADANIE MOZNA zjesc 1 jablko i nic wiecej !!! mozna pic zielona herbate i wode bez ograniczen :D zabieram wage ze soba do wawy heheehhe :) musze kontrolowac moj spadek wagi po diecie choco :D hihi

juz ja wiem jakie modelki maja wymiary ;) wiekszosc ma ok 61 w talii i 89 w biodrach :D

Gość agda hristi
sweet to jakieś wyjątkowo duże..

a ty jakie masz wymiary agda hristi ? chyba masz z 86 w tylku skoro uwazasz ze 90 to duzo :)

Gość agda hristi
sweet nie denerwuj się :-) ja podałam swoje wymiary wyżej. mam 92 w tyłku, aje ja jestem hmm duża. niższa od ciebie i cięższa :-) poza tym nie oceniam dużo.mało na podstawie tego ile sama mam, tylko tego, że jesteś wysoka, mało ważysz, mało masz w biuście i pasie. zwykle i w biodrach ma się przy takich wymiarach mniej..

Gość agda hristi
poza tym wymiary 90-60-90 to nie typowe wymiary modelek tylko wymiary okrzyknięte niegdyś idealnymi i wcale nie chodzi tu o ideał w modelingu. I najistotniesze są w nich proporcje - taka sama objętość w pupie i biuście i odpowiednio mniejsza w pasie :-)