Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zddddjecie z plażyyy

ALE MA SLICZNĄ FIGURE TA LASKA!!!ZAJEBISTĄ !!

Polecane posty

Gość buahahahaahhh

powiekszcie fote to zobaczycie lepiej.ona byla z dziećmi na plazy i jestem w szoku ze mozna miec takie cialo po dzieciach zqajebiste i zero celulitisu..

ale z czego mam sie zlewac ?sorki ale jestem na plazy i widze ze wiekszosc jest pasztetów ..a ta dziewczyna ma zero celulitisu i super tyłek..slepe jestescie?

Gość noooooo
super

Gość kogelmogiel
moja siostra też ma dzieci i nie ma cellulitu,ale to nie znaczy, że tylko dlatego ktoś ma piękną figurę:o Jak dla mnie to ma przeciętną budowę, taki klocek, zero wcięcia w talii:o

Gość po co wciaz wklejasz te
zdjecia na forum? chcesz zeby ktos na nie glosowal?

Gość agda hristi
śmieszne połączenie - chuda i dwa wałeczki tłuszczyku na pleckach :-D dla mnie przeciętna baardzo.. i raczej stawiałabym że to siostra tych dzieci, a nie mama i to nie dlatego że się dobrze trzyma, ale z tego względu, że ma figurę dziecka - zero talii

Gość kakakakak
Jest to zapewne zdjęcie autorki, która liczy tutaj na chóralny poklask. Dobra, nogi masz ładne. Ale to wszystko co można powiedzieć dobrego o twojej figurze. Masz fatalne wały tłuszczu na placach i nieproporcjonalną budowę. No i nie wiemy, jak wygląda brzuch.

Gość kogelmogiel
nie musi być siostrą, mam koleżankę, która ma już pięcioletnie dziecko i dokładnie taką samą figurę, chude nogi, brak talii i podobne plecy. laseczka ma 30 lat.

Gość to malopolska
ale ta laska niem a chudych nóg idiotki!!!!!!!!!!!!!!! haha chyba jestescie chore..\ gdzie ma chude nogi??powalilo was?jedyne co ma to nogi zgrabne ale nie chude.

Gość liposukcja
ale was powaliło. Przeciętna laska a że akurat ty masz gorsze nogi od niej to peszek!:-P Przeciętne nogi (niech będzie że ładne), przeciętna figura, wałeczki nanplecach. Nie oszukujmy się ale aby tak wyglądać wystarczy nie mieć nadwagi, to nie jest super figura, normalna al enie super. Idźcie się leczyć:-P

Gość kogelmogiel
ooo widzę, ze autorka kulturą nie grzeszy.

Gość jakieś takie dziwne
fałdy na plecach....

Gość ale po co S
HAHAHAHAHA! widziałyście inne jej zdjęcia?? to ta sama, co wkleja tu na okragło oczy i pisze, że niby na kafe znalazła i że śliczne są i ten widoczek, to też jej! dziewczyno! ewidentnie kompleksy masz!! zaakceptuj siebie !! nikt nie musi być idealny!!! a jeśli ten stan jest już u Ciebie zaawansowany, to do psychologa się kieruj. my Ci tu nie pomożemy..

Gość nie pocieszaj sie bo lima
jak bardzo trzeba byc zakompleksionyym aby obnazac sie na forum?

Gość tomunia
Nie wiem, o co ten jazgot - laska figurę ma w porzadku, ani super lala, ani jakś pokraka, jest po prostu ok

Gość ja pierdziuu
taaa.. najpierw wkleiła kiepskie zdjęcie ( fotograf do bani..) zwyczajnych oczu oświetlonych lampą błyskową i się zachwyca hehehe potem jakiś krajobraz wkleiła i się pyta, czy ładne... pewnie aparat na raty kupiła i myśli, że jest nowym talentem fotograficznym hehe i na koniec wkeiła swoje zdjęcie - małe, od tyłu , przedstawiające przeciętną, chudą laskę z wątplwie ładnymi patyczastymi nogami i okrzykneła ją "prześliczną" hehehehe i tylko czeka, aż ktoś jej powie - tak! te oczy są cudne taak! to zdjęcie jest poruszające!! super fotograf !!! taaak! ta dziewczyna ma nieprzeciętnie śliczną figurę, w ogóle cała jest seksi, śliczna, boska, lepszej nie widziałem/am... szkoda tylko , że się nie doczeka!! autorko! teraz brutalna prawda: masz przeciętne oczy, krajobraz był przeciętnie wykonany i nieciekawy, twoja figura niknie w tłumie - nic nadzwyczajnego!! ale je bym się na Twoim miejscy martwiła czym innym - jesteś chodzącym kompleksem!!! chorą desperatką!!!!

Gość paskuda na plazy
:-D ooooo "kolombo" zostałaś zdekonspirowana :-P i jak się czujesz?

Gość agnieszka191919
żenujące...