Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tira_misu

dlaczego test nie wyszedl ???

Polecane posty

Gość tira_misu

zrobilam dzisiaj test (clear blue) i nie wyszedl :( tzn. w okienku kontrolnym nie pojawila sie zadna kreseczka :( robilam ten test juz ktorys raz w zyciu i zawsze tak samo, tym razem tez niczego nie zmienialam a jednak nie wyszedl, jaka moze byc przyczyna? ps. oczywiscie kupilam drugi i jutro zrobie ale jestem strasznie ciekawa dlaczego ? moze cos mi podpowiecie?

Gość SanSan
jezeli nie jestes w ciazy to nie pokaze II kresek mnie nigdy ni9e oklamaly testy

Gość SanSan
dopiero teraz doczytalam ze chodzi o konterolne okienko moze za mkalo moczu wkropilas?

Gość może był wadliwy
lub przeterminowany, w prawidłowym teście kontrolna kreska zawsze musi sie pojawić, bo to świadczy o tym że test został zrobiony prawidłowo, jesli kontroli nie ma - test jest albo wadliwy albo zrobiony źle, może za mało moczu wkropliłaś?

Gość tira_misu
ale on nawet nie pokazal kreseczki kontrolnej (tej w okienku obok) nie mowiac juz o jednej czy dwoch ! poprostu nie wyszedl :-o

Gość tira_misu
to byl strumieniowy i nie wydaje mi sie zeby za malo :( ale juz sama nie wiem ...

Gość anted22
piszesz, że robiłaś TEN test juz któryś raz w życiu, czy chodzi ci o tą sama firme produkującą testy ?, jeśli tak zmień test na innej firmy, powodzonka

Gość tira_misu
tak robilam clear blue kilka razy i nidy sie nie zdarzylo cos takiego, zawsze kontrolka byla ok. - temu sie zdziwilam :)

Nie wiem, jak to jest ze strumieniowymi, bo ja robiłam sobie dwa płytkowe i pierwszy nie wyszedł mi, bo nim niechcący poruszyłam.