Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja zacznę

Napiszcie jak wyobrażacie sobie swoje życie za 10 lat

Polecane posty

Gość ja zacznę

Ja sobie je wyobrażam następująco: - mieszkam za granicą ze swoim ukochanym, który będzie już wtedy moim mężem i będziemy mieli dziecko ( obecnie co prawda nie jesteśmy razem ale kto wie jak to się dalej ułoży, pomarzyć sobie zawsze można ;) ) - mam spokojną mało stresującą pracę; - jestem bardziej śmiała niż teraz; - jestem bardzo szczęsliwa, mam wspaniałego męża i udane zycie seksualne ❤️ -jestem szczupła, piękna i wyglądam dużo młodziej jak na swój wiek; -moi rodzice są zdrowi i szczęsliwi, moja siostra i jej rodzina też; -znam perfect dwa języki obce; -jestem już bardzo rozwinięta duchowo i umiem panować nad swoimi emocjami; -często wyjeżdzam z moim ukochanym na wakacje; -nie mam dołków, za to mam dużo chęci do życia i nauki :) A teraz wasza kolej. Gorąco zapraszam :))

Gość uuu czarno widzę czarno

Ja oczywiście tak: Siedzę sobie w moim domku o wysokości 100 pięter liczę następny zarobiony bilion i włączam wiadomości w których piszą że konkurencja mojej firmy spowodowała plajtę firm amd,via,intel a następnie witam się z tłumami wyznawców:classic_cool:.