Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trusski

jestem w ciazy... ale mam wielka ochote...

Polecane posty

Gość trusski

jw... tylko ze nie moge bo to ostatni tydzien... kurde... co zrobic? ;/

Gość ochote na co masz
w takim stanie to chyba tylko na zdjęcie kamienia z żołądka

łączę się z tobą w bólu :) ja od 6 tygodni nie mogę i mnie po prostu nosi momentami :)

Gość trusski
nie jest to kamyk :P tylko moj kochany dzidzius..... :P a chyba wiadomo o co chodzi skoro to forum o zyciu erotycznym

Gość nie to że kamyk no tak siem
mówi że ciężar, tyle że słodki, czasem mdły

Gość trusski
monisia czemu od 6 tyg? slyszalam ze nie mozna ale nam lekarz powiedzial ze jak tylko bede dala rade... ale po ostatnim razie takie mnie skurcze dopadly ze myslalam ze to juz...

Gość trusski
nie wiem czemu mdły..

ponieważ zaczęła mi się skracać szyjka i inne takie tam \"dolegliwości\", co sprawiło, że groził mi przedwczesny poród :(

Gość trusski
a teraz jak sie czujesz? bo ja od dzisiaj bardzo zle... a lekarz mi powiedzial ze tydzien jeszcze wytrzymam...

no, a poza tym już od wielu tygodni po orgaźmie zawsze miałam większe skurcze, więc nie chcę ryzykować, skoro dziecko jeszcze chce posiedzieć u mamy;)

ja się czuję dobrze :) wiadomo, męczą mnie upały, brzuch jest ciężki i chciałabym już urodzić :) ale nie mogę narzekać, bo całą ciąże naprawdę dobrze znoszę ;)

Gość trusski
bedzie dziewczynka czy chlopczyk? u mnie dziewczynka :)

Gość trusski
tez znosze dobrze... na poczatku tylko mialam okropne bole glowy... ale po interwencji lekarza przeszlo :) teraz tez mecza mnie upaly ahh i od dzisiaj mam taki mocny ucisk na pecherz... i boli caly dzien

Gość trusski
wg mnie na 29 lipca.. a kazde usg wychodzi inaczej wiec najbardziej licze na moje obliczenia :>

podobno najlepiej się sugerować datą z OM, albo z usg z ok 13 tygodnia :) najgorsze, że jeszcze z 6 tyg po porodzie nie będziemy mogły się kochać :(

Gość trusski
bosh... tych 6 tyg to chyba nie wytrzymam :D a czy twoj facet chce byc przy porodzie? bo moj chce a ja boje sie ze jak to wszystko zobaczy to nie bedzie chcial mi robic "dobrze" :>

chce, ale wątpię, że go nie wyrzucę przed końcem ;) nie chcę żeby mnie porozrywaną oglądał, on twierdzi, że to nic nie zmieni i i tak będzie miał ochotę na seks, ale jakoś nie wierzę ;)

Gość trusski
no wlasnie ja swojemu tez nie wierze... ostatnio widzialam takie zdjecia... ze fujjj.. dlatego nie chcialabym zeby on widzial ta "rozklapioche" :D

Gość trusski
a myslalas moze o jakims znieczuleniu?

Chciałam zzo, ale tam gdzie chcę rodzić nie ma zzo na życzenie więc zrezygnowałam. Poza tym lekarz mnie przekonał, że jednak najlepeij rodzić naturalnie, że podadzą mi śrdoki przeciwbólowe i na pewno dam radę więc staram się w to wierzyć ;)

zmykam, bo mąż wrócił i mam ochotę chociaż się poprzytulać :D bezbolesnego porodu życzę :)

Gość trusski
ja wlasnie sie zastanawiam.. znajoma rodzila w szpitalu tam gdzie ja mam zamiar i byla zadowolona... dostala tylko cos przeiwbolowego a pozniej tez cos jak ja zszywali i tyle.. a przy 1 dziecku w innym szpitalu prawie jej nie bylo ;/ wszystko robili bez znieczulenia.. dlatego wybralam szpital ktory mi polecila. a ty gdzie bedziesz rodzic? ja w olkuszu

Gość fdgdfgdf
trusski to jeszcze troche poczekasz bo po urodzeniu tez nie bedziesz mogla no chyba ze lubisz sado maso

Gość zmasturbuj sie trusski
i po krzyku

To normalne - mozesz sprobowac sie popiescic sama - ewentualnie jak juz beziesz bardzo blisko mozesz sie pokochac, nawet przed samym porodem. Sperma zawiera substancje powodujace skurcze i przy probelmach z porodem to pomaga. Powodzenia, wszystko bedzie ok. Ja bylem przy calym porodzie - wiedz ze widok rozcietego krocza nie jest dla faceta niczym nadzwyczajnym - wrecz przeciwnie dodaje kobiecie godnosci (w koncu cierpi bol aby wydac nowe zycie) Zdrowko! Napisz jak juz was bedzie wiecej :-)