Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hrum hrum hrrum

czemu sie uczciwie nie przyznacie ze wpadka to bym wypadek przy pracy

Polecane posty

Gość hrum hrum hrrum

a nie ukochane utesknione dziecko na ktore czekalyscie ?? czemu jestescie takie obludne, dziecko ktore jest z wpadki nie moze byc tak od razu kochane i oczekiwane bzdura!!!

Gość sylwiaaass2
Ja miałam syna z wpadki nie było chciane nei cieszyłam sie z ciązy do 1 USG wtedy sie widzi mała istotke i wie sie ze bedzie sie maiło dla kogos zyc wtedy dziecko od razu ejst chciane i kochane

Gość mimijoe
tak, to był wypadek! i nigdy temu nie przeczyłam.. z resztą wpadka zawsze = wypadek przy pracy, źle sformułowałaś temat :-)

Gość madalenak
ja sie kazdemu przyznaje ze to byla wpadka.ale np moja sfilmowana kolezanka(i wiele innych) mówi ze chciala dziecko,chociaz miala wtedy niespełna 18 lat a jej chlopak niespełna17! i obydwoje nie mieli kasy,ale cóż sa ludzie i taborety

Gość jusiek
do założycielki topiku musisz być zdrowo kopnięta w możdzek!!!! Pewnie jesteś z wpadki i do dzis nikt cię nie kocha i z pewnością nie będzie kochał!!! Współczuję ci strasznie

a co to za różnica czy wpadka czy planowane chyba wążniejsze że kobieta je kocha i że na nie czeka i dba o siebie w tym wyjątkowym stanie

Gość ta justyna
no i co z tego ze wpadka? jak na pierwszym usg powiedzial mi lekarz, ze nie ma zarysu plodu ryczalam jak bobr i schizowalam przez caly tydzien... i chociaz do najszczesliwszych nie nalezalam, to kochalam mojego skarba od poczatku i nie zamienilabym juz za nic swojego zycia:)

Gość Axaa
Różne są wpadki, czasem takie "będzie co ma być", a czasem takie "zabiję się jak zajdę w ciążę".

Gość przecież to normalne
oczywiście, ze wpadki, ale przecież tutaj jedna mądrzejsza od drugiej i jak tu się przyznać do tego, ze dała się "wkopać", a że te dzieci później są kochane, no to trudno nie kochać takich szkrabów. Brat przyniósł do domu szczura, o malo się nie wyprowadziłam z domu, bo tak go nienawidziłam, takie było to ochydne, w tej chwili nie oddałabym go. Także zwierze można pokochać, a co mówić o takim maleństwie.