Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Perueczka

Peruki -kupilibyscie??

Polecane posty

Gość Perueczka

Ja mam zamiar sobie kupic kilka.Mam sredniej dlugosci wloski blond kiedys mialam czarne,brazowe .Chce kupic peruke czarna srednia dlugosc i blond dlugie ale takie naturalne cos pod moj obecny.Wiem co to znaczy zejscie z czarnego farbowanego koloru rok sie z tym meczylam zeby dojsc do jasnych i juz wiecej nei pofarbuje sie na ciemne kolory wiec stad pomysl z kupnem peruki.A czasami wlasnie mam ohote na inny kolor i co zrobic:)Co o tym myslicie zdecydowalybyscie sie ale mowie o perukach drogich dobrej jakosci idenycznej jak wlosy naturalne?

Gość nie zdecydowalabym sie
bo zawsze widac ze peruka ot peruka i tyle, poza tym fryzjerka kiedys mi opowiadala, ze peruki mozna nosic niezbyt czesto bo wlasne wlosy pod peruka robia sie slabe, kruche i matowe

Gość gość
Nie zgodzę się, że perukę z włosów naturalnych widać. Noszę już rok taka perukę. Jeśli o nią dbasz i wiesz jak ją założyć prawidłowo by nie rzucała się innym osoba w oczy to nie ma możliwości by rozpoznać że to peruka. Pani w sklepie mi wytłumaczyła na co konkretnie zwracać uwagę. Peruki zwłaszcza naturalne mają ten plus że mają dużo mikroskory która jest nie widoczna dla innych i świetnie imituje przedziałek naturalny. Ja swoją kupiłam na https://perukikrakow.pl/sklep-z-perukami-krakow/

Gość darrr

Bardzo mi pomogli w walce o włosy w salonie na Wiwulskiego (peruka-sc.pl). Ofertę mają kompleksową, od leczenia, przez uzupełnianie, aż po całe peruki, dobierają rozwiązania indywidualnie pod konkretny przypadek, wszystko tłumaczą, można się dopytać, wyjaśnić, szczerze ich polecam.

Gość darr

Mogę podpowiedzieć salon przy Wiwulskiego, można ich znaleźć też na peruka-sc.pl. Robią ręcznie peruki męskie i damskie na polskim naturalnym włosie. Dużo osób korzysta z ich usług zwłaszcza mówię o ludziach którzy już nie mają szans na jakiekolwiek farmakologiczne leczenie łysienia i peruka jest jedyną opcją.W tych perukach wygląda się jak w własnych włosach,tak się rozsypują i przylegaję do głowy.