Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarnaaaa17

Prosze potraktujcie ten temat poważnie!!

Polecane posty

Gość Czarnaaaa17

Mój chłopak udeżył mnie w twarz bo przerwałąm seks w momencie gdy dochodził bo mnie zaczeło strasznie boleć..był poprostu bardzo niedelikatny...teraz dzwoni i mnie przeprasza już nieraz mu się zdarzały takie zachowania...zawsze miał dominujacy charakter ale powiedziałam DOSĆ..wiem ze jestem nienormalna ale wciaz go kocham on dzwoni a ja nieodbieram dobrzsze robie?czy odebrać?

jesteś normalna idiotko, tylko ,że on stawia swoje dobro nad Twoim, pomyśl, zanim dalej będziesz ciągnęła ten \'związek\' żadnego obycia...

I ty sie pytasz ? Poczekaj aż następnym razem ci tak przyłoży żę sie z ziemi nie pozbierasz- uciekaj od niego jak najdalej !!! ps. Masz 16 lat?

Gość zllee robisz
powinaś go przeprosić za to że mu przerwałaś szczytowanie odebrac telefon rzucic sie do stop i blagac o wybaczenie

Gość odp.wyżej to samcze
zapędy:P

Gość bbecia
Dziewczyno daj sobie spokoj z tym facetem................. po prostu cham

Gość uciekaj gdzie pieprz rośnie
przecież on Cię normalnie poniżył, współczuję, nie zastanawiaj się ani chwili.

Gość Basia z Łobza
Przeproś go i więcej tak nie rób. W takich momentach nie powinno się przerywać stosunku, zwłaszcza że już niedługo pozostało do końca.

Gość Czarnaaaa17
mam 17 lat..a możejakby poszedł do psychologa alebo coś to by mu pomagli i by się zmienił on ma po prostu problemy z opanowaniem emocji ma problemy wdoumu...i tym to wszystko jest spowodowane

Gość zmotoryzowana
No i co z tego, czym to spowodowane. To nie ma nic do rzeczy. ŻADNYCH związków z bijącymi facetami, z zasady i dla własnego dobra. Ewentualnie niech wróci, jak się wyleczy.

Pomyśl dziewczyno - POMYśL - nie ma dla niego teraz ratunku nich się leczu !! Następnym razem bedzie gorzej - pomyśl - to prawie jak z reklamy - \" bo zupa była za słona\"

Gość kogelmogiel
o kur....chyba bym oddała. Potraktował Cie jak zwykłą szmatę do seksu.

Gość łło matko
i to jeszcze podczas tak intymnej sytuacji która powina się opierac na uczuciu delikatnosci i kojarzyc sie ztym co najprzyjemniejsze...SZOOK

Gość trzeba byc idiotka
zeby sie jeszcze zastanawiac czy do niego wrocic :D:D:D zalosna siedemnastolatka

Ok . Nie odchodz - idz go jeszcze przeproś i spytaj czy tezaz ma ochotę !

Gość fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
a jako rekompensate zaproponuj siarczysty obciąg z połykiem :classic_cool:

Gość Czarnaaaa17
wy mnie nei rozumiecie ja wiem że nie pwoinanm do niego wrócić i tego nie zrobie tylko że ja sama siebienei rozumie bo ja go cały czas kocham nikomu sie nie przyznaje sama sie sobie dziwie ale wciaz o nim mysl...chyba jestem faktycznie nienormalna nie rozumiem siebie ale jeszcze go kocham jak przestac kochać i zapomnieć?

Gość Wszystkie kobiety przed 30-tką
i po 40-tce są tak głupie. Te w przedziale 30 - 40 lat są jednocześnie na tyle wyemancypowane i na tyle doświadczone, że się nie dają. Starsze nie mają wyboru (są na utrzymaniu męża), a młodsze są jeszcze głupie i liczą, że on się zmieni na lepsze... A zmieni się, zmieni - na zncznie gorszego. Aż wreszcie laska albo wyląduje w szpitalu, albo w więzieniu (jak go zabije - w polskim prawie obrona konieczna to fikcja).

Gość zmądrzej głupku
jesteś nienormalna. Ale luz, niech cię napierrrdala ile wlezie, przeciez jest taki kochany ze mu wybaczysz. Moim zdaniem jeżeli wrócisz do niego, to będzie oznaczać, ze pozwalasz się traktować jak szmata.

Gość Teraz już się nie dziwię ...
... że za znęcanie się nad rodziną jest tylko do 5 lat więzienia. Ona się przecież sama prosi o to, żeby ją lać ... :-O

Gość zastanowcie sie...
nie mowcie tak do niej.Nie wiecie jak to jest byc zakochanym?czlowiek czasem wtedy nie mysli trzezwo,ona chyba jednak tak,skoro doszlo do niej,ze nie powinien byl tak zrobic. latwo wam oceniac...

Gość a ile on ma lat

Gość Czarnaaaa17
Mariusz ma 26 lat

Gość nie no sorry
jak facet napierrrdala laskę bo się nie mógł spuścić, a ona się zastanawia czy go rzucić czy nie, to jest po prostu głupia - jak bardzo zakochana by nie była

No ma 17 lat - taki idiotyczny wiek, gdy należy kochać wokalistę Tokio Hotel, a nie prawdziwych facetów, bo w przeciwnym razie kończy się to tak, jak na powyższym obrazku... :-o

Gość Czarnaaaa17
jego brat nie wie co tak naprawde sie stało ale jak z nim rozmawiałam na osiedlu to mówił że mariusz jest załamany nie wychodzi z domu i mówi nawet o odebraniu sobei zycia..nie wychodzi z pokoju nie je...myślicie że może odebrać sobie życiee?

Ty sie jeszcze zastanawiasz nad tym czy go rzucić Nie wyobrazam sobie uderzyc dziewczyne w trakcie sexu chyba ze facet jest zboczony to go podnieca

Może odebrać sobie życie - podobnie jak może je odebrać Tobie. Ale skoro on sam nie chce się leczyć, a prawo nie pozwala na zmuszanie do terapii psychiatrycznej, to nic na to nie poradzisz. Chroń siebie, jemu nie pomożesz. Tylko on sam może sobie pomóc.

Gość właśnie domyśliłam się że jest
starszy, to jakiś popapraniec, niedojrzały kutafon... Traktuje cię jak zabawkę do seksu(sama pisałaś, że zdarzało się mu tak zachowywać). Dziewczyno jeżeli masz chociaż trochę zdrowego rozsądku to uciekaj od niego w podskokach...