Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozciee

czy moge miec jedzenie w bagazu podróznym?,,,,,

Polecane posty

Gość pomozciee

a takze np fluid,puder,pomadke?itd a i czy oprocz bagazu podrecznego i walizki moge miec torebke na ramie z dokumentami najwazniejszymi?

Gość a ty men whore taka inteligen
slyszalam ze mozna

Gość tomunia
jedzenie mozez miec, a co do picia, to tylko w pojemniku do 100 ml - jak pojemnik będzie wiekszy, to bedziesz musiała wypic albo wywalić

Gość a jak jest z ta torebka
czy tylko ten bagaz podreczny?

Gość tomunia
na niektórych liniach, o ile nie na wszystkich, jest tak, że mozna miec jeden bagaż podręczny - moze to byc torebka, może byc plecak, może to być nawet mała walizka ale jedna sztuka

Gość tomunia
tzn. niby tak jest, ale niekoniecznie to egzekwują w ostatecznosci zawsze mozesz schowac torebke do bagazu podręcznego w czasie sprawdzania na bramce, a potem wyciągnąć

Gość pomozciee
bo mam przesiadke i pozniej na lotnisku spedze 5h i szkoda mi kasy na jakies drogie jedzenie tam

Gość tomunia
a to, co zabierasz ze sobą do samolotu, i tak wszystko prześwietlają i w razie watpliwosci każą otworzyc i ogladają , co tam masz

Gość tomunia
a masz potwierdzenie rezerwacji ? tam na pewno ci tez przysłali informacje , ile czego mozesz zabrac

Jedzenie możesz mieć,byle nie w słoikach, bo wywalą, No i nic do picia, bo jak wyżej :-)

Można mieć torebkę , laptopa, kurtkę. Latałam różnymi liniami, zawsze z bagażem podręcznym, torebką i lapopem i nigdy nikt się nie przyczepił.

Gość pomozciee
lece z Okęcia.hmm w podrecznym biore ciuchy chowam,bo w walizce wioze co inegio i akurat chyba 20kg ma:)

Gość pomozciee
aaa niedoczytalam,spiaca jestem. lece tak: z okecia do zurichu,a pozniej na majorke w walizce kosmetykow troche,leki,pare ciuchow,kilka slownikow,ksiazki

Gość pomozciee
no loty trwaja tylko 2 godziny kazdy.jest jakas przekaska,ale pierwszy raz lece i nie wiem jak to wszytsko wyglada:) w ogole boje sie tej przesiadki,zeby pozniej nie bylo problemow z nastepnym lotem