Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mystka

jakie cwiczenia na opadajace kąciki ust?

Polecane posty

Gość mystka

Jak w temacie oraz mam pytanie, czy takie cwiczenia typu wymawianie samoglosek jesli nie sa dobrze wykonywane zaszkodzic, tzn. zamiast efektow przyniesc szkody?

Gość może jo to przetłumacza
a to są takie ćwiczenia????

Gość mystka
o kurde faktycznie :D wybaczcie pozna pora. Chodzi mi o wymawianie samoglosek, czy pomaga na miesnie twarzy, czy wykonywane niezbyt prezyzyjnie moga zaszkodzic

Gość mystka
nikt nie cwiczy miesni twarzy coby grawitacja nie ciagnela policzkow w doł??

Gość można chodzić na rękach

a można to robić nieprecyzyjnie???

Gość zal mi cie i tyle

Gość mystka
no mozna za mocno rozciagac usta np.

Gość mystka
dlaczego zal, a co jest zlego w tym, ze chce cwiczyc miesnie twarzy, zeby w wieku 40 lat wygladac na 30 np.?

no nie rozdziawia się paszczy do granic możliwości:)

Gość bndkj
ja cie rozumiem, tez z checia bym sie dowiedziala, jak twmu zaradzic, ale to chyba za pozna pora, zebt normalne opdpowiedzi uzyskac. wkrzesmy topik jutro..

Gość seseseek
mam ten problem. Moja kolezanka, logopeda powiedzila,z e mam masowac miesnie ciagnac policzki w dol. szczerze mowiac nie odwazylam sie do tej pory tego zastosowac.....ona mowi, ze te miesnie dzialaja przeciwnie czy cos ale ja i tak sie boje, ze pogorsze sprawe

jakie cwiczenia? chyba super pocalunki, lizanie:P, wtedy jestes szczesliwa, wydzielaja sie feromony i sie usmiechasz, kacik juz nie opada;]

Gość mystka
cholerka to ciekawe z ciagnieciem policzkow, moze gdzies by w necie o tym poczytac. Ja nie slyszala o tej metodzie. A z topikiem racja, reaktywujemy jutro. Ale moze dzisiaj sie jeszcze ktos wypowie?

Gość mystka
Mloda Madlen jak juz nie bedziesz taka mloda, to zrozumiesz ;)

Gość wiki6
ja cwicze miesnie twarzy mowie glosni a o u i e i tak kilka razy dziennie oprocz tego nadymam policzki tak jak bym nadmuchiwala balon i powoli wypuszczam powietrze dolna szczeke wysuwam jak moge najdalej do przodu usta wyginam tz robie kola raz w jena potem w druga strone i jeszcze w lini prostej raz w lewo raz w prawo robie takie cwiczenia ogladajac telewizjw kiedys ogladalam na jakiejs stacji program i tam byla kobieta ktora miala 70 last i mowila ze od lat robi cwiczenia miesni twarzy i widac pomaga bo wygldala bardzo ladnie kjjak na swoje lata

Gość mystka
wiki6 dzieki, ale Tobie pomagaja? widzisz jakies efekty i ile masz lat, jesli mozna ?

Gość wiki6
ja mam sporo lat wkrotce bede zyla pol woieku zmarszczek mam bardzo malo wokol ust nie mam bruzd cwiczenia zawsze pomagaja fakt robie to niesystematycznie bo naleze do osob niezdyscyplinowanych tak samo jest z cwiczeniami raz cwicze przy muzyce i krece uparcie hulaj hiopem a na drugi dzien juz mi sie nie chce taki troche leniuszek ze mnie wiec jakmozesz to cwicz codziennie nietylko cialo i umysl ale tez i miesnie twarzy warto o siebie dbac