Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

komuś tu śmierdzą nogi

wy wszystkie powariowałyście z tymi ślubami

Polecane posty

Gość bjhkjhf
zgadzam sie:)a mi sie wydawalo ze to ja jestem nienormalna i sie nieczym takim nie przejmuje:)wazne zeby sie dobrze bawic!!!!i ze od tej chwili juz zawsze bedziemy razem:pmam nadzieje...;)

Przesadzasz(do autorki topiku);-) okazja jest jenda i trzeb się nią bawić. Jeżeli dla kogoś zabawa jest 3 tygodniowy wybór wiązanki slubnej to super. Toobie nikt nie każe;-)

Gość Kicia_24
dla mnie najśmieszniejszy temat to o świadkowej. Brakuje tylko tego żeby zorganizowła im wesele i to najlepiej za swoje pieniądze:-D

Gość komuś tu śmierdzą gile
Kicia 24 :D racja, też tam się wpisałam :o Cwana Żorżetta :P

Gość 23.
a co cie obchodzi czy ktos oragnizuje sobie wele i chce zeby wszystko bylo perfekcyjnie, jak jestes tak zbulwersowana to idz nawet w worku na ziemniaki do slubu i zrob wszystko spontanicznie.nie zasmiecaj forum takimi bzdurnymi topikami

Gość karolina_sch
to po co tu wchodziłas na forum,może też szukałąs jakis porad:p mnie akurat te forum pomaga,widze ze nie tylko ja mam problemy itp , wbrew pozorom zorganizowanie wszystkiego wymaga dużo poświęcenia i podejmowania różnych decyzji i fajnie jest poczytac jak inni sobie radzą itp.