Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzana81

Czy zaakceptowalibyście żonę prostytutkę

Polecane posty

Gość zuzana81

Mam koleżankę, która jest prostytutką. Zarabia bardzo dobrze około 8-10 tysięcy miesięcznie, lubi facetów, lubi seks ale jednoczesnie chciałaby poznac jakiegos faceta, załozyc rodzinę, miec dzieci, stworzyc prawdziwy dom. Spotkała juz kiedys faceta z którym chciała byc ale on nie mógł zaakceptowac jej zawodu i stale żądał żeby to przestała robic a ona nie chce z tego rezygnowac bo to lubi. Jak myslicie czy istnieją faceci, którzy moga zaakceptowac żone prostytutkę. Przecież to tylko seks, nic wielkiego. Taka kobieta może byc przeciez bardzo dobrą, kochająca zoną.

Gość dareqq
Byłą prostytutkę tak ale obecną nie :o

Gość z punktu widzenia faceta
ani bylej ani obecnej :) kurwa to kurwa

Prostytutki działają pod pręgierzem mafii. Pozatym prostytutka ma wielu partnerów. Ochyda. Ale ja chciałbym mieć żonę bi. By zabawiała się też z kobietą. To jest odlot.

Gość lepiej miec prostytutke
niz cichodajke ktora po katach wali sie za darmo

Gość przeszłość seksualną
lepiej mieć dziewicę albo kobietę, która spała tylko z jednym wcześniej:)

Gość zdecydddowanie
Chyba ja pogięło!! Albo chce mieć męża i rodzinę, albo dawać wszystkim. Niech się zdecyduje. Żaden poważnie myślący o założeniu rodziny facet nie zgodzi się na taki układ. Ja tak myślę. Boy-Żeleński śmiesznie napisał kiedyś o zabawach z kur.....mi. I miał rację!!

Gość zuzana81
Problem w tym, że ona chciałaby miec i jedno i drugie.

Gość blllx
nigdy

Gość bibififi
jesli jest piekna to tak

Gość to lap
byle by roboty do domu nie przynosila :o

Gość facet znaty

Gość facet zonaty
Nie widze w tym problemu... Chociaz mam juz zone i pracuje normalnie, to gdyby wybrala taki zawod zaakceptowalbym to. Mi to nie przeszkadza, czasami nawet podnieca. Ciekawe czy sa takie zwiazki chetnie bym poczytal o relacjach w takim malzenstwie.

Gość Nie zaakceptowałbym ...
... choć jestem tolerancyjny. Byłą prostytutkę owszem, ale nie "aktywną". Najważniejszy powód dla mnie to ryzyko zawodowe związane z tą pracą: co trzecia prostytutka we Wrocławiu ma HIV (tak, tak - gumki też pękają!). Jeśli pokochałbym taką dziewczynę, to nie mógłbym zaakceptować faktu, że ona się tak bardzo naraża. Nie mógłbym zaakceptować tego, że ma gdzieś mój strach o jej zdrowie i życie, że nie zważa na to, że jakby co to i mnie by zaraziła - więc gdzie tu miłość? Nie skreślam byłych prostytutek, każdy człowiek może się zmienić. Ale trzeba chcieć się zmienić. Ktoś, kto wykonuje tak niebezpieczną pracę ma w nosie nie tylko uczucia partnera, ale też jego zdrowie i życie. Gdzie tu miejsce na miłość? Ukochaną osobę trzeba chronić, dbać o to, by nic złego jej się nie stało, a nie celowo ją narażać dla pieniędzy. Dlatego właśnie ja bym takiej pracy nie zaakceptował.

Gość ja bym nawet bylej nie
zaakcpetowal, bo raz ku-rwa, zawsze ku-rwa