Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyksztalciuch

Zobaczcie co znowy durnego wymyślili...

Polecane posty

Gość ło retty
kaczory nie moga pogodzic sie z tym, ze sie starzeja to funduja sobie i nam powrot komuny. chociaz to jeszcze gorzej.

Gość wyksztalciuch

Już widze te miliony ludzi jadących na drugi koniec Polscki by budować stadiony.A co z kobietami w ciąży,chorymi.To jakeiś żarty. Nie każdy w tym kraju jest kibicem,jeśli ktoś chce mieć stadion niech go buduje społecznie. Ten żart nawet nie jest śmieszny.

Gość haha bedzie robota jak PRLu
jak juz nawet tam pojade to chyba nie zmusze sie na nic wiecej niz opieranie sie o lopate. hahahahaha

Gość heeej podbijam
bo jeden z ciekawszych tematów na kafe od dawien dawna

Gość zmotoryzowana
Faaajnie, ja jeszcze pamiętam PRL, ale dopiero za tego rządu mi się nim znów odbija... Po moim trupie, żebym miała dwa cenne dni poświęcać na to. Udzielam się społecznie na innym odcinku, który sama wybrałąm i uważam za pożyteczny. To wystarczy. Ręce precz od mojego czasu.

zlosliwa bzdura. na uzytek propagandowy lewakow z PO i Lid i innych popluczyn. jezeli ktos zna prawo to wie ze to absurd. no ale jezeli sie nienawidzi i jest sie wscieklym ze przy korycie sie teraz nie jest to sie wymyasla takie rzeczy. ciekawe ze Ci co czytaja opiniotworcze polskojezyczne \"elitarne\" gazetki [ wprost, newsweek, ] o tym nie wiedza. moze czytajac nie rozumieja tekstu intelektualisci wspolczesni. albo kolory w tych gazetkach za bardzo w oczka rażą?

Gość zmotoryzowana
Megalewacki jest bieżący rząd, nie zauważyłeś? LOL. :D

Gość łee
mam nadzieje że to jakiś żart :D :D :D co mnie interesuje euro 2012?!?!?!?!?! niecierpie piłki nożnej!

Gość jak to czytalam
to myslalam ze to jakis zart:O

znajdzie się tylu wolontariuszy do prac przy Euro 2012, ze ten projekt ustawy będzie kolejnym martwym, który nie znajdzie odzwierciedlenia w życiu (jak i wiele innych przepisów). Ale jeśli to prawda, to wyprowadzam się ostatecznie z tego chorego kraju - chyba, ze będą nowe wybory i PiS zniknie ze sceny politycznej definitywnie. dość już tej zenady w ich wykonaniu.....

absolutnie hrabio :-) Chętnie pomogę przy organizacji Euro2012, ale bez przymusu państwowego. Bo to jest przymuszanie mnie do czegoś, a tego nie zdzierżę.... Jak się kogoś zmusza, to zazwyczaj wychodzi skutek odwrotny do zamierzonego....

mam 3 mozliwości - USA (ta propozycja najmniej mi się widzi), Niemcy (tu miałabym zapewniony bezpieczny start) i Norwegia (tu też mam propozycję ciekawą do rozważenia). W Polsce pracuję ciężko, a ledwo stać mnie na zapewnienie bytu rodzinie. To właściwie wegetacja od 1-go do 1-go. Jednak jestem osobą bardzo rodzinną i związaną ze swoją familią. Rozstanie byłoby dla mnie ciężkim przeżyciem, ale jeśli coraz częściej są chwile, ze nie mam co dziecku dać na obiad, mimo, ze samej sobie odejmuję, to mój patriotyzm znika, a ciągłe słuchanie o kolejnych podwyżkach, nowych parapodatkach, gdy pensja stoi w miejscu - to odechciewa się życia w tym kraju.... Staram się douczać, zeby mieć szersze możliwości lepszej pracy - ale to kosztuje, więc idzie to dość powoli, a nie zamierzam być sponsorowana przez rodzinę.

Rosalinda Ty lepiej nie zadawaj takich pytań - bladym świtem przyjdą po Ciebie panowie w czarnych czapkach na oczach :D

Gość wyksztalciuch
widze, ze wszyscy tu zareagowali podobnie na temat jak ja. specjalnie dalam Wam linka, bo gdybym w skrocie tylko napisala o tej "ciekawostce" to byscie mi pewnie nie uwiezyli. z checia wezme w tym "spolecznym czynie" udzial, jesli moja funkcja bedzie podawanie lopaty braciom Kaczynskim

Gość abw przyjdzie nocą i nie
będzie to tamto. Do budowy marsza albo ...

Ciekawe czyj to pomysł, bo w artykule niestety nie podali. Ale mam nadzieję, że autor ustawy da dobry przykład i pierwszy stawi się na budowie. A na poważnie to nie sądzę, żeby to było na serio. Głupota też ma swoje granice, tak sądzę... Chyba za młoda jestem.

Gość chłopaki wychowali się
politycznie w najlepszym okresie PRLu więc powielają schematy. W tym kraju nic się nie wyprostuje tak długo jak wszyscy powyżej 50 nie znikną z polityki

Gość stachanow
czy wprowadzono juz specjalne odznaczenia dla stachanowców wyrabiajacych po 200% normy na EURO2012? np. "zasłużonemu budowniczemu stadionów", "order budowniczych IVRP"

Zniknięcie tych po 50 niczego nie zmieni, bo już nam rośnie nowe pokolenie fenomenów takich jak Radziu Parda czy Krzysiu Bosak.

Gość wyksztalciuch
gdyby mama premiera i prezydenta miala mniej niz 60 lat to tez z nami by pracowala. a jakie macie jeszcze pomysly na te prace spoleczne, oprocz kopania lopata? bo ja mysle, ze dla ci bsardziej uzdolnieni plastycznie (czyli nie ja) mogli by malowac Wielki Portet Wielkich Braci, by mogli go gdzies na stadionie zawiesic. mozna by podbisac "Polski lud dziekuje Wielkim Braciom za Euro 2012" dawajcie swoje pomysly