Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piiotrekk

moja dziewczyna rzekomo ma orgazmy ale

Polecane posty

Gość Piiotrekk

nigdy podczas seksu nie jest ani troche mokra czy to mozliwe by miała orgazmy a była całkiem sucha czy ściemnia?

Gość moim zdaniem chyba niemozliwe
no bo jak to.. jak sie podnieca to juz powinna byc mokra... a juz podczas orgazmu... ale moze to jakis szczegolny przypadek:P

Gość mokra indianka 22
jesli dziewczyna jest sucha to swiadczy o tym ze nie jest podniecona.. widocznie na nia nie dzialasz i sie zmuasza.. jesli ma sucha cipke to tak jak u faceta jak mu nie stoi - poprostu brak podneicenia..

Gość airetefak
a co ja mam zrobić, biore tabletki anty ale co z tego jak nie chce sie kochac z facetem bo cierpie na suchość pochwy, każdy stosunek mnie boli, do dupy z seksem

Gość olololoa
ale glupoty piszecie niektore dziewczyny wydzielaja wiecej sluzu, a niektore mniej czasem prawie wogole. Ale nie znaczy to, ze nie jest podniecona. Jak tak ma przy kazdym zblizeniu i dalej z Toba jest to nie masz sie czym martwic, albo poprostu porozmawiaj z nia, ze Cie to niepokoi...

Gość niekoniecznie
twoja panna moze mieć problemy z nawilżaniem... ja też je miałam i wcale moja suchośc nie wynikała z braku podniecenia czy ograzmu... może mieć problemy z tzw gruczołami bartholina... poczytaj sobie o tym... jeżeli ujścia gruczołów będą pozatykane to nawilżania brak, no i moze się to skończyć zapaleniem ropnym. mozę nich idzie do gina i to sprawdzi...

Gość kambiola
airetefak proponuje jakis srodek nawilzajacy

Gość zele nawilzajace durex

\"moja dziewczyna rzekomo...\" Sorry za szczerosc, ale ty chyba nie kochasz sie z nia, tylko zwyczajnie ja piepszysz. Zeby byc slepym na inne oznaki orgazmu... brak slow :O

kupcie sobie jakieś płyny smarujcie sie tym po cipkach i już dla was + i dla faceta