Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 22, 2007 stawiam piwo z tej przykrej okazji... gdyż za cholerę się nie mogę od Was uwolnić! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gryzzli 0 Napisano Lipiec 22, 2007 GRATULACJE :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość posterunkowa Marylka Napisano Lipiec 22, 2007 Sto lat!Sto lat !niech żyje Lusia Nam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość posterunkowa Marylka Napisano Lipiec 22, 2007 Czy to oznacza, że nie odejdziesz od Nas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 22, 2007 no a niby jak? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość posterunkowa Marylka Napisano Lipiec 22, 2007 Ciekawa jestem ile lat dokładnie już tu piszesz.Ja Cię kojarzę tak gdzieś od dwóch lat, może więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 22, 2007 od półtora roku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość posterunkowa Marylka Napisano Lipiec 22, 2007 Naprawdę?No widzisz to ja tu jestem starsza stażem od Ciebie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Z twarzą Marilyn Monroe 0 Napisano Lipiec 22, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
komuś tu śmierdzą nogi 0 Napisano Lipiec 22, 2007 Przegrałaś życie :( od 15000 jest się przegrańcem :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 22, 2007 no wiem....... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
komuś tu śmierdzą nogi 0 Napisano Lipiec 22, 2007 Nie martw się :( jesteś jedną spośród milionów przegranych na Kafeterii Wygrańcy :P siedzą teraz na Karaibach i murzyny ich wachlują :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 22, 2007 nie dobijaj mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sprite 0 Napisano Lipiec 22, 2007 :D Zostań z nami...zostań z nami...zostań z nami... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bettiboo 0 Napisano Lipiec 22, 2007 Za piwko dziękuję...po wczorajszym wieczorze nie mam ochoty....niemniej jubileuszu gratuluję :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość posterunkowa Marylka Napisano Lipiec 22, 2007 Jest ktos kto przebije Luśkę z ilością postów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
komuś tu śmierdzą nogi 0 Napisano Lipiec 22, 2007 Gdy będę na emeryturze jak Luśka, to wtedy ją przebije :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 22, 2007 będę na emeryturze za 30 lat :O jak dożyję :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Forumowicz nr 1478 Napisano Lipiec 22, 2007 posterunkowa Marylka - Tu jest sporo osób, którzy mają wiecej postów niż Luska :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Luśka a już Cię miało nie być Napisano Lipiec 22, 2007 i oto znowu jesteś! A obiecywałaś! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 22, 2007 no właśnie nie mogę znaleźć tego topiku z rankingiem zasiedzenia :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Forumowicz nr 1478 Napisano Lipiec 22, 2007 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3335033&start=150 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość posterunkowa Marylka Napisano Lipiec 22, 2007 Gdybym ja logowała się za każdym razem, gdy coś pisze pod czarnego nicka, już dawną bym ja pobiła:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
enamorada 0 Napisano Lipiec 22, 2007 Gratulacje Niemozliwe, ze piszesz dopiero od poltora roku! Penelope Skalska pamietam jeszcze z 2005 roku, a moze nawet z 2004... chyba ze mnie pamiec zawodzi... ale watpie! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 22, 2007 no to sama już nie wiem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malineczqa 0 Napisano Lipiec 22, 2007 Milagros dawej piwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna z bagien 0 Napisano Lipiec 22, 2007 to ja też poproszę żubra:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 22, 2007 nadstawiać kufle :D zobaczcie... żaden z moderatorów mi nie pogratulował... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 22, 2007 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wielbiciel 70B 0 Napisano Lipiec 22, 2007 \\_/ tryśnij ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach