Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cannibal

Najlepszy wzrost faceta - jaki to? - podajcie przedzialy

Polecane posty

Gość gość
Wzrost to najważniejszy aspekt w wyglądzie człowieka. Od razu wpada w oko , moim zdaniem powinien być zaliczany do najistotniejszych cech wyglądu. Każdy ma inne upodobanie, nie mniej jednak powinniśmy dużą uwagę przywiązywać do wzrostu partnerki i różnicy między wybrankami. Życzę wszystkim czytelnikom idealnego partnera/partnerki pod tym względem. Mam nadzieję, że nie będę skazany na widok zakochanych o podobnym wzroście lub gdzie kobieta jest wyższa od mężczyzny. Ja ciągle szukam mojej IDEALNEJ połówki z IDEALNYM wzrostem :)

Gość gość
FACET IDEALNY TO PRZEDZIAŁ 178-188

Gość gość
Według mnie idealny przedział to 177-188,ale to też zależy od tego jakiego partnerka jest wzrostu.Tutaj się muszę zgodzić z poprzednikiem,że widok partnerów,gdzie partnerka jest równa lub wyższa od partnera nie jest zbyt oszałamiający.Myślę,że mężczyzna powinien być na tyle wyższy od kobiety,żeby ona-będąc w butach na obcasie mogła być od niego niższa i żeby czuła się swobodnie.Pozdrawiam ;)

Gość gość
Co to sie,stało?. Tutaj każda pisała dekadę temu 175-180-185 a teraz każda chce 190 i więcej?

Gość GOŚĆ

co to za problem kto ile ma wzrostu? Kazdy znajdzie partnera, partnerkę o wzorscie dla siebie idealnym. Przyznam sie zaliczam sie do osób wyższych w wieku 16 prawie lat 192 wzrostu do tego niezła sylwetka mysle ze zle to nie wygląda i mam nadzieję ze juz za wiele nie urosnę gdyż być gościem 2m albo wiecej to z drugiej strony nic fajnego długie nogi, długie ręce do tego jest sie osobą (oczywiście nie w kazdym przyapdku) poprostu szytwną (chodzi o warunki fizyczne). dobry wzrost to przedział moim zdaniem 190-195. Oczywiście to tylko moje poglądy na to wszystko kazdy może mieć inne zdanie na ten temat.